Buna ziua!
Am si eu o intrebare...am incheiat cu o banca la care aveam un credit un act aditional de restrusturare a creditului in data de 09.09.2010, data la mi s-a virat si plata indemnizatiei de crestere a copilului.
A doua zi cand am verificat contul am constatat cu stupoare ca am 0 lei in cont desi banii fusesera virati, dar ii luase in intregime banca.
Am contactat banca si mi s-a comunicat ca acum se iau automat de catre banca orice venituri si se adauga la rata, iar la mine a fost o coincidenta ca a fost chiar aceeas9 zi cu semnarea actului aditional. D-nul director de la banca mi-a spus ca a comunicat mai departe eroarea care s-a facut, dar banii nu mi-au fost pusi inapoi.
Intrebarea mea este: are voie banca, fara sa aiba acordul meu ,sa imi ia din cont indemnizatia de crestere a copilului si alocatiile ambilor copii...???Multumesc!!!
Multumesc de informatii!
Nu i s-a dat nici un acord vecinului sa construiasca atat de aproape. Dar in situatia in care fac plangere la primarie pentru aceasta situatie, iar el nu va rezolva situatia , cum se procedeaza in continuare?
Buna ziua!
Am si eu o intrebare legata de distanta intre proprietati si despre ferestrele vecinului .
Casa lui este construita la o distanta de aproximativ 1,00 m. fata de gardul dintre proprietati. Spatele casei lui care da in curtea mea are 6 ferestre mari ,toate transparente, dintre care doar unul fix.
Ce as putea face in acest caz, deoarece este o situatie foarte neplacuta sa nu pot vorbi in curtea mea ca aude vecinul si nu am nici un pic de intimitate?
Va multumesc!