avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca versus indemnizatie crestere a copilului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca versus indemnizatie crestere a copilului

Buna ziua!
Am si eu o intrebare...am incheiat cu o banca la care aveam un credit un act aditional de restrusturare a creditului in data de 09.09.2010, data la mi s-a virat si plata indemnizatiei de crestere a copilului.
A doua zi cand am verificat contul am constatat cu stupoare ca am 0 lei in cont desi banii fusesera virati, dar ii luase in intregime banca.
Am contactat banca si mi s-a comunicat ca acum se iau automat de catre banca orice venituri si se adauga la rata, iar la mine a fost o coincidenta ca a fost chiar aceeas9 zi cu semnarea actului aditional. D-nul director de la banca mi-a spus ca a comunicat mai departe eroarea care s-a facut, dar banii nu mi-au fost pusi inapoi.
Intrebarea mea este: are voie banca, fara sa aiba acordul meu ,sa imi ia din cont indemnizatia de crestere a copilului si alocatiile ambilor copii...???Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 19:06, 12 Septembrie 2010
Art 407 Cod pr. civ.
Alocatiile de stat si indemnizatiile pentru copii, ajutoarele pentru ingrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate in caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum si orice alte asemenea indemnizatii cu destinatie speciala, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmarite pentru nici un fel de datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un cont MariusOvidiu MariusOvidiu Buna ziua Sunt in executare silita la o banca din cauza unui credit neachitat. Am primit de la executorul judecatoresc o hartie cum ca toate ... (vezi toată discuția)
Executare silita_ cont indemnizatie crestere copil blocat alina1981 alina1981 Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Am vorbit despre un credit de nevoi personale neachitat si in post-ul anterior. Ieri am primit o hartie de ... (vezi toată discuția)
Poprire indemnizatie crestere copil plasttech plasttech Buna ziua Intrucat nu am mai platit rata la o banca am primit de la un executor judecatoresc cererea de poprire pt toate conturile mele. Eu nu am decat unul ... (vezi toată discuția)