avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate pici24

Activitate pici24

forumachizitii a scris:

O asemenea taxa nu este prevazuta de legislatia in vigoare si perceperea ei este, in opinia mea, un motiv serios de contestare a documentatiei de atribuire pe motiv de restrictionare a accesului liber la procedura.

Buna ziua,
Exista o lege care sa pedepseasca in fata instantei aplicarea unei asemenea taxe ? dar pentru aplicarea unei taxe de administrare a licitatiei, se aplica vreo contraventie ?
Va multumesc pentru timpul acordat
momentan a venir perioada rece si nu mai folosesc aerul insa de cum va veni caldura o sa reinceapa cosmarul pentru ca bineinteles nici anul asta nu au facut vreo modificare...citind prin ce ai treci tu incep sa cred ca eu am o problema minora :)) ..pacat de tara asta ca e locuita altfel era superba :)
Buna ziua,
In urma cu aprox 3 ani la apartamentul cu doua etaje deasupra apartamentului in care locuiesc sa montat un aparat de aer conditionat caruia nu i sa montat o scurgere corespunzatoare. Mai exact picaturile de apa pe care le elimina acel aparat ajung fie pe unitatea mea de aer conditionat (care era montata cu mult timp inainte ca acest vecin sa-si monteze aparatul de aer conditionat ) fie pe pervazul geamului. Bineinteles ca sunetul acestor picaturi creaza un disconfort foarte mare. Dupa mai multe discutii de-a lungul acestor 3 ani in care le-am cerut respectuos proprietarilor acelui apartament sa rezolve problema NU sa intamplat nimic ! Ce pot face LEGAL ca acesti oameni sa-si de-a seama ca nu sunt singuri pe aceasta planeta si sa puna o amarata de teava pe acea scurgere ? :)