avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legislatie aparate aer conditionat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legislatie aparate aer conditionat

Buna ziua,
In urma cu aprox 3 ani la apartamentul cu doua etaje deasupra apartamentului in care locuiesc sa montat un aparat de aer conditionat caruia nu i sa montat o scurgere corespunzatoare. Mai exact picaturile de apa pe care le elimina acel aparat ajung fie pe unitatea mea de aer conditionat (care era montata cu mult timp inainte ca acest vecin sa-si monteze aparatul de aer conditionat ) fie pe pervazul geamului. Bineinteles ca sunetul acestor picaturi creaza un disconfort foarte mare. Dupa mai multe discutii de-a lungul acestor 3 ani in care le-am cerut respectuos proprietarilor acelui apartament sa rezolve problema NU sa intamplat nimic ! Ce pot face LEGAL ca acesti oameni sa-si de-a seama ca nu sunt singuri pe aceasta planeta si sa puna o amarata de teava pe acea scurgere ? :)
Cel mai recent răspuns: pici24 , utilizator 12:20, 16 Noiembrie 2010
Sunt Stan patitul in problema de aer conditionat.Chiar sub apartamentul meu sunt instalate 3 aparate de putere f.mare care merg continuu-vara pt.racire,iarna pt..incalzire.Avand si conductele sub intregul meu apartament,va dati seama ce zgomot este.Am chemat de la primarie-unsi zdravan ,au facut niste constatari de groaza(sect.4)-nu se aude nimic,totul e in regula(trebuiau sa-si ia aviz de vecinatate,avand spatiu comercial imens,pt.amplasare aparate pe suprafata comuna (nu a contat pt.primarie ca nu-l aveau)Am chemat de la primaria capitalei(am scris cu litera mica intentionat).Au venit cu un aparat de 2 bani sa masoare db.-nu au pus aparatele sa functioneze cum functioneaza deobicei.Bineinteles ca n-am rezolvat nimic(stiu cum trebuiesc sa se faca masuratorile pt.db).
Nimeni nu se implica,vorbesc de org.care ar trebui sa controleze,sa sesizeze deci inca o data ,remarca ca legea nesimtirii si a junglei predomina.
Piciule,iti doresc mult succes si multa rabdare,pana la adanci batraneti,pentru a rezolva o problema in aceasta capitala.nesimtita .Bafta !!!!!!!!
momentan a venir perioada rece si nu mai folosesc aerul insa de cum va veni caldura o sa reinceapa cosmarul pentru ca bineinteles nici anul asta nu au facut vreo modificare...citind prin ce ai treci tu incep sa cred ca eu am o problema minora :)) ..pacat de tara asta ca e locuita altfel era superba :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aparat aer conditionat cleo24774 cleo24774 Locuiesc la etajul 4 al unui imobil si am un aparat de aer conditionat care are furtunul de condens undeva pe latura balconului inchis. In fiecare vara am ... (vezi toată discuția)
Reglementari instalare aer conditionat la blocuri de locuinte alin76us alin76us In cazul in care un vecin a montat aerul conditionat fie deasupra geamului unui apartament aflat la etaj inferior sau deasupra unui balcon deschis si afecteaza ... (vezi toată discuția)
Este reglementat montajul aparatelor de aer conditionat la blocurile de locuinte? gev gev Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca este reglementat montajul aparatelor de aer conditionat. Locuiesc la parter si nu mai pot suporta \"picatura ... (vezi toată discuția)