Va multumesc.
"1) Ce credit ati continuat sa platiti inca 2 ani, ca aici vorbiti de doua: unul al prietenului, si altul al dv.?"
E vorba de creditul lui pe care am continuat sa-l platesc inca 2 ani de zile , asta fiinnd singura lui dovada.
"2) Ce dovezi poate aduce prietenul ca o parte din creditul lui a fost folosit la achizitionarea apartamentului, in conditiile in care nici nu este pe numele dv?"
Vrea sa aduca niste martori , cu toate ca la momentul respectiv nu a existat nici un martor.
"4) Formulati cerere de interventie in nume propriu al mamei, si introduceti-o in dosar ca intervenient."
Suntem chemate amandoua in judecata.
Buna ziua! Am si eu o problema si nu stiu cum se poate rezolva. Am avut un prieten si pe perioada prietenii el a facut un credit. Cu banii creditului eu am luat un apartament (am facut si eu un credit si am mai pus diferenta) , apartament ce este pe numele mamei mele. Creditul respectiv este pentru nevoi personale.Dupa ce ne-am despartit , eu am continuat sa platesc ratele creditului inca timp de 2 ani de zile , dupa care nu am mai platit. Respectivul m-a dat in judecata , proces ce este inca pe rol. Mi-a mai deschis inca un proces in care cere sa se puna sechestru judiciar pe apartament. Ce cale de rezolvare am?