avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate iscruleasa

Activitate iscruleasa

Daca in anul 2018 firma a fost platitoare de imp venit pina in trim 3.2018 iar in trim 4.2018 a indeplinit cond ptr a fi platitoare de imp profit insa la calcularea impozitului a iesit pe pierdere este corect ?
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine !
Cu ocazia inventarierii la contul 331 la o pozitie s-a constatat ca este deteriorata si nu mai poate fi utilizata.Ce inregistrare contabila trebuie sa fac?
cum se inregistreaza in contabilitate valoareaconcediilor neefectuate aferente anului 2014
La achizitia de anvelope si acumulatori se pot inregistra in contul 471 si pe ce perioada?
Discuție PFA
Cum se completeaza declaratia 220 de la ANAF PENTRU PFA TAXI
Discuție oug 82/2020
Am un PFA din 2005 cf noii legislatii trebuie sa platesc contributiile la sanatale si din anii anteriori
Un pensionar angajat beneficiaza de deducere personala la calcularea impozitului pe salarii?
Buna seara, sunt nascuta pe data de 15.10.1956 va rog sa-ma ajutati si pe mine cu un sfat. Acum eu sunt in somaj pana pe data de 01.10.2010, in cazul in care nu-mi gasesc serviciu pana la aceasta data sau dupa ceea pot sa-mi platesc contributia individuala in continuare la Casa de pensii chiar daca nu sunt angajata? Am inteles pensionare anticipata nu mai este!