avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate achizitie anvelope si acumulatori
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate achizitie anvelope si acumulatori

La achizitia de anvelope si acumulatori se pot inregistra in contul 471 si pe ce perioada?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 14:18, 26 Decembrie 2014
Achzitiile de bunuri nu se inregistreaza in contul 471.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare leasing ANTIANA INDREI ANTIANA INDREI mi-a ramas sold la contu 167 si la 471 dupa achitarea ratelor si primirea facturi cu valoarea finala cu ce le inchid. multumesc (vezi toată discuția)
Inregistrare licenta andy_vlad andy_vlad Buna ziua Va rog sa imi spuneti cum procedez din punct de vedere contabil si fiscal cu o licenta achizitionata pentru un soft de contabilitate, astfel pe ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de protocol si contul 471 AndreiS85 AndreiS85 In anul 2010 am inregistrat cheltuielile de protocol in contul 471 pentru a nu inregistra pierdere la sfarsitul exercitiului financiar; In anul 2011 am voie ... (vezi toată discuția)