avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi
Forum Activitate kosty77

Activitate kosty77

din venitul meu ce procent sar putea stabili in cazul cind eu locuiesc si lucrez in strainatate ,pentru cresterea copiilor.multumesc.
care sunt procedurile de vizita a minorilor cind acestia sunt incredintati mamei si sunt in grija bunicii iar aceasta impiedica vizitarea copiilor de catre tata.sa zicem in vacanta de vara as vrea osaptamana sau douasa le duc la mare.multumesc
care sunt drepturile bunicii//mama copiilor//,in momentul incredintarii copiilor mamei ,lasindule cu bunica si pleaca in strainatate neavind nimik legal de la mama,
copiii locuiesc cu bunica in jud.vranvea iar eu am locuit in bacau dar acum in sua de ce nu ma pot judeca in alt oras inafara de focsani???
Discuție audiere minor
in proces de incredintare minor de ce se acepta audierea minorilor cu virste de 5 ani si respectiv 7 ani cum a fost in cazul meu .multumesc.
ma intreb ce se intimpla in romania cu judecatori ?cum se pot incredinta copiii la mama cind ea nu se prezinta la termene si nu prezinta dovezi clare ca poate avea grija de copii,pleaca in strainatate si lasa in grija bunicii??