avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate n_adriana82

Activitate n_adriana82

Răspuns la discuția Referitor concediu prenatal
Va multumesc mult! Sanatate!
Răspuns la discuția Referitor concediu prenatal
Va multumesc pentru raspuns! Am mers azi la AJOFM si mi s-a dat adeverinta, iar cu ajutorul ei am obtinut si concediu prenatal dar deocamdata numai pentru perioada 20-31 iulie deoarece MF nu este pus la punct cu legislatia privitoare la aceste concedii prenatale acordate femeilor in somaj. Ideea e ca asa cum am mai spus...somajul inceteaza la data de 20.08, iar nasterea este in 13-20.09, deci practic as cam avea nevoie de 30 de zile de concediu pentru a reusi apoi sa primesc timp de 2 ani indemnizatia si alocatia pentru copil. Ce sa-i spun in acest caz? Ma puteti indruma catre o legislatie in vigoare pe care s-o mentionez? Astept raspuns! O zi placuta in continuare!
Buna ziua! Sunt o viitoare mamica insarcinata in 31 de saptamani si am fost la medicul de familie pentru a-mi lua concediu prenatal. Precizez ca sunt somera, somajul se termina in data de 20 august, iar nastrerea va avea loc la mijlocul lunii septembrie si am nevoie de 1 luna intarziere ca sa pot lua acei banuti care i se cuvin puiului meu. Ideea e ca medicul imi va da acea hartie dar cica am nevoie de o adeverinta de la AJOFM cum ca am cotizat si bla bla...stiti ceva de asta? Astept un raspuns! Va multumesc!#-o