avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate CosminPyranha

Activitate CosminPyranha

Problema mea sa rezolvat.( favorabil mie)A fost usor. sau ar trebui sa zic "usor" 1000 de euro la 2 avocati, telefoane, discutii interminabile, 2 drumuri in Romania.
Am platit 500 euro omului cu toate ca peste tot e negru pe alb vina lui. Mi sa dat de inteles ca daca nu platesc... e culpa comuna ceea ce inseamna ca mi se ia permisul. Ceea ce nu vroiam. Asa ca... am bagat mana in buzunar. Apropo sunt un barbat normal, am terminat o facultate, nu sufar de teoria conspiratiei, si nu sunt subiectiv de loc. Exact asa mi sa spus.Si daca tot trebuie sa pun o intrebare: Este chestia asta normala? Cand se va termina cu toate hotiile? Sunt dezgustat profund de situatie. Mi ar fi placut ca lucrurile sa stea altfel.
Va multumesc. M ar bucura tare sa primesc si eu un raspuns. Sa vad ca ma baga si pe mine cineva in seama :)
Buna. Problema mea este urmatoarea..... Acum 2 ani de zile am lovit pe cineva cu masina..... persoana trecea strada in fuga, prin un loc nepermis fara sa se asigure. A venit politia, s-au facut masuratori la fata locului, s-au intervievat 2 martori. Nu am primit nici o hartie la mana nu nimic parca nimic nu s-ar fi intamplat. Mi sa spus sa mai intreb la politie peste 2-3 sapt sa vad ce sa mai intamplat cu cazul. M-am tot interesat timp de aprox 5 luni..... Nimic.. totul era ok. nu mi-au suspendat carnet nu nimic (eu nefiind vinovat) Am plecat din tara, acum fiind plecat de aproape 2 ani, iar acum sa prezentat cineva d la politie la mine acasa in Ro, cum ca persoana are 70 de zile de ingrijiri medicale si ca politistul sau politistii ce au facut raportul cu accidentul nu l-au semnat sau asa ceva.Acum eu nefiind in tara am angajat avocat sa ma reprezinte, am vorbit cu persoana vatamata in accident, e dispusa sa se impace pt o anumita suma. Am fost de acord, nu pt k as fi vinovat dar pt ca sa se termine cu povestea sa nu mai stau cu ganduri ca ce se va intampla. Acum problema este ca.. politistul ce are in grija cazul acum, spune ca peste 60 de zile de ingrijiri, impacarea partilor e o problema. este adevarat? pentru ca eu nu stiu i-ar servi un proces pe care nimeni nu il doreste. eu dau banii ca sa imi cumpar practic linistea,eu fiind 100%nevinovat, se poate proba cu cei 2 martori, probe la fata locului, pana si persoana vatamata spune k e vinovata ca a trecut pe unde nu trebuia si fara sa se asigure, dar el spune k e si vina mea pt k ma deplasam repede (ceea ce nu e posibil in acel loc dar asta e alta poveste).Deci.. intrebarea este.. eu sunt de accord sa dau banii, omul e de accord sa ne impacam si renunta la orice pretentie..... politistul spune k e problema cu impacarea (dar nu sa pronuntat definitiv) pentru ca are mai mult de 60 de zile ingrijiri medicale..., Se pot impaca partile? ce se poate intampla in continuare? e normal ca 2 ani de zile sa nu aud nimic de caz si p urma sa fie scos din sertar?e normal ca politia sa nu semneze raportul facut atunci la fata locului? sau sa nu il faca de loc? ce pot face eu in continuare? ce mi se poate intampla daca se stabileste culpa comuna?(a mea si a celeilalte persoane? VA MULTUMESC ANTICIPAT, si astept raspunsul dvs.