avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vatamare din culpa sau nu?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vatamare din culpa sau nu?

Problema mea sa rezolvat.( favorabil mie)A fost usor. sau ar trebui sa zic "usor" 1000 de euro la 2 avocati, telefoane, discutii interminabile, 2 drumuri in Romania.
Am platit 500 euro omului cu toate ca peste tot e negru pe alb vina lui. Mi sa dat de inteles ca daca nu platesc... e culpa comuna ceea ce inseamna ca mi se ia permisul. Ceea ce nu vroiam. Asa ca... am bagat mana in buzunar. Apropo sunt un barbat normal, am terminat o facultate, nu sufar de teoria conspiratiei, si nu sunt subiectiv de loc. Exact asa mi sa spus.Si daca tot trebuie sa pun o intrebare: Este chestia asta normala? Cand se va termina cu toate hotiile? Sunt dezgustat profund de situatie. Mi ar fi placut ca lucrurile sa stea altfel.
Va multumesc. M ar bucura tare sa primesc si eu un raspuns. Sa vad ca ma baga si pe mine cineva in seama :)
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 15:11, 4 Februarie 2012
Pentru ca topicul initial - ”Vatamare din culpa sau nu?” - este inchis la aceasta data postez aici link-ul pentru a se intelege exact despre ce este vorba :)

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa știu și eu ce putem face in situația următoare: ... Alex 640 Alex 640 As dori sa știu și eu ce putem face in situația următoare: sunt de 7 ani in concubinaj cu tatăl copiilor,avem 3 copii din care primul la recunoscut el ... (vezi toată discuția)
Blog conspirationist / medicina neaprobata stiintific FlorinFestila FlorinFestila Buna. Am un blog pe care postez chestii conspirationiste si metode de vindecare, sanatate, neortodoxe. Am sa dau niste exemple mai jos: [b]1[/b] Aduc ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi gasesc dreptatea cu un domn politist care este mai presus de lege gigi38 gigi38 am sesizat pe 112 ca am prins pe cineva la furat la coceni de porumb au veni domni politisti de sectia 10 politie dambovita domnul agent se cunostea cu celin ... (vezi toată discuția)