am sesizat pe 112 ca am prins pe cineva la furat la coceni de porumb au veni domni politisti de sectia 10 politie dambovita domnul agent se cunostea cu celin cauza care furase coceni de porumb si ea spus ca eu nu il las in pace ca eu il urmaresc dar agentu a zis lasa ba ca il fac eu din scris aici putea sa intrbe agentul unde te urmaresteseara dupaora 20 cind pleci la furat ceia ce nu sa intimplat cu au mers la el unde a spus ca a taiat coceni au mers prin lanul de porumb au gasit 4 fire de porumb dar el in caruta avea peste 50 de fire mau obligat sa inchid telefonul au mers si la mine la teren si au fotohrafiat cit porumb aveam taiat mau obligat sa semnez procestul verbal in alb cind am sosit acasa fratele meu cind a auzit ca am semnat rpocestul verbal in alb a sunat pe 112 si a anuntat acesti spunidui sa mearga sa faca sesizare la politie am depus sesizare pentru obligarea sa semnez rpocestul verbal in alb si cind dupa un timp primesc amenda de 1000 lei pentru ca am refuzat sa semnez eu anunti furtul si eu amendat agentul sustine ca are pe cineva in conducerea politiei dambovita eu nu stiam ca sint amendat dar cel care lam prins la furat sti il sunase agentul sa ii spuna ca ma facut el pe minemortorul este din alta comuna nu lam vazut in viata mea ce pot face sa il arat domnului politist cum se face treaba sau serviciul el este cu hoti va multumesc
caz patit de mine, mi-a furat acum putini ani dintr-o masina intrand prin efractie 3-4 copii
unu avea 18 ani si restul 16-17 ani
sun la 112 pe la ora 13, era vara, a venit nenea pe la ora 19 si ceva ... si sta aia la 1,5-2 km de mine cu sectia lor! venisera 2 insi cu o dacie break cica de la criminalistica(nu au vrut sa ia amprente sau sa pozeze masina in cauza )
Ma ia la sectie cu ei, fac plangere, le descriu, ca banuiam care ar fi infractorii - ii cunosteam de ff putin timp pe vreo 2, vorbisem si cu 2 vecine care vazusera dar nu s-a bagat de proaste ca credeau ca le-am dat eu cheie =))). Practic aia au fortat o broasca de la usa cu o pila de unghii dupa urme si au intrat dupa care au inchis usa la loc ca si cum nu s-a intamplat nimic :-j
bun, fac declaratie, a 2-a zi fix , cica intra ala in spital, cica bolnav
se repartizeaza cazu la un tanar care nici macar nu era militian la acea data, omu era mereu in civil si facea practica pe acolo sa studieze/invete si el cazuri ... (e posibil domnilor avocati asa ceva? acel individ mi-a facut multe abuzuri pe fata, (m-a hartuit mult venind acasa neanuntat si pe la serviciu- normal ca nu am deschis/vorbit cu el) , a dat niste declaratii pierdute si cam a dat la pace cu infractorii
din cauza lu ala si a altui militian care il superviza, mi-a mai facut hotii aia de petrecanie la masina in alte nopti ulterior!
vazand cele intamplate ca ma luase de fraier politistul invatatel l-am ignorat si am ajuns la sectie doar cand imi dadea ala citatie, altfel nu ...
este posibil sa faca ala reconstituire cu hotii dupa el intr-o seara fara sa fiu invitat?
atat doar ca am anulat toti butucii de la usi si-a sunat alarma pana s-a descarcat toata bateria masinii spre bucuria 2 vecine care tot asa n-au vrut sa depuna marturie desi le citasem ca martori cheie la acel militian
pana la urma infractorii aia au scapat de judecata si a platit doar cel de 18 ani o amenda simbolica.. nu ff mare
se putea sa fac eu plangere penala impotriva sectiei ca au dat cazul la un politist care nu a terminat facultatea?? daca as fi angajat vreun avocat, ma putea ajutasa trec mai usor de abuzurile celor 2 militieni descrisi mai sus?
dupa cele intamplate, am jurat ca in viata mea nu mai anunt politia in caz ca sunt furat ...