Va multumesc frumos pentru sfat dar eu fiind disperat am facut sesizari an mai multe părți stiind ca sau facut hotii ca credeti MA avocați pe aici nu prea ai vezi sa știe sa le puna antrebari polițiștilor care umbla numai cu mismasuri si aici sunt plătiți bine domni ăștia "polițiști "medicina legala sa plătit bani multi aici si eu chiar ca nu am greșit cu nimic va rog frumos sa ma credeti sa ajuns prea departe cu hotiile si sunt disperat avocați plătiți o grămadă de bani si ,.......degeaba dacă înțelegeți ce vreau să spun ... "(*)...sunt foarte supărat si mai ales că eu trebuie sa ma mișc cu masina ca am problemă cu piciorul ca am fost agresat de 4 țigani an 2016 si am avut piciorul rupt an 3 locuri iar de atunci am ramas cu probleme foarte serioase la picior .si permisul de conducere ami este foarte necesar
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Acces ar trebui sa aveti dar poate fi foarte complicat.
Va trebuie avocat foarte bun pentru asa ceva mai ales ca ar trebui sa scapati si de condamnare.Legile noi s-au facut impotriva apararii si daca avocatul nu stie sa foloseasca dreptul comparat nu are sanse de acces la dosar in acest moment.
V-ar costa si mult asa ceva si poate ca nici nu ar fi necesar.
Avocatul poate gandi o aparare foarte buna in cazul dvs. si fara sa studieze dosarul.
Ii trebuie doar putina imaginatie...si sa posede foarte bine stiinta dreptului...