avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru alcool la volan, comportament ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru alcool la volan, comportament ciudat al polițistului și suspiciuni de înlocuire probe biologice. Vă rog frumos să-mi spuneți ce și cum să fac, vreau dreptate

Buna seara va rog frumos sa mi răspundeți urgent ca sunt disperat de hîrtiile care mi sau facut !!!AN seara de 24 iunie 2018 orele 23 :00, am fost oprit de către un Agent de poliție rutieră si ma pus sa suflu an etilotest si mi-a iesit 0,31 AN

După ce am suflat an etilotest la ora 23:domnu asta "corect si cinstit" mia spus an felul urmator!!!!auzi trebuie să mergi la spital pentru recoltarea probelor biologice ,urină, sânge, droguri dacă nu mergi ati anulez permisul si ti fac dosar penal!!!!! Eu am spus imediat ca merg stiind ca nu bauseram alcool si el scria procesul verbal eu stând an mașină el scria procesul verbal și-mi spunea că mi se reține permisul pe 90 de zile, pe 3 luni , amenda 1350lei care am si platito dar mincinosul asta de Agent a scris cu mana lui ca eu doresc sa merg la SPITAL pentru PROBE biologice asta a scris dumnealui an procesul verbal eu neștiind de ce a scris dumnealui!!!!!si mia spus verbal ca dacă nu merg la SPITAL pentru PROBE biologice ma duc la pușcărie,

eu abia după 1 luna am observat ca la mentiuni an procesul verbal scrie ca eu doresc sa merg la SPITAL pentru PROBE biologice dar nu este adevărat este un mincinos si dupa ce am fost la spital pentru probe mia spus la secția de poliție sa platesc 136de lei pentru probele biologice urina sânge si droguri dupa care am sunat-o pe concubina mea sa vina la secția de poliție sa mi aducă niște bani pentru a completa suma de 136de lei si sa ia masina ea sa mergem acasă!!!la care de față cu concubina mea am plătit 136 de lei dar nu mi sa dat nici o chitanța, mi-a dat dovadă cu drept de circulație 15 zile si procesul verbal an care scrie ca permisul ami este suspendat pe 90zile si amendă de 1365lei .!.

dupa vreo cateva zile ma chemat din nou si mia mai cerut cred 160 de lei sau 180 de le sa vină mai repede rezultatele am plătit și atunci nu mi a dat nici o chitanța!!!! dupa aia pe 30 -07-2018 iarăși ma chemat din nou si mia spus ca la sange si urină nu a ieșit nimic si ca daca vreau pot sa dau testul de 15 antrebari si l pot avea antro luna!!!!!permisul!!!!! la care mia cerut alti bani 252 de lei cica pentru droguri !!!!!si mi a spus ca mi ajunge acasă, si nici an ziua de astazi nu am primit nimic si totusi dumnealui mi-a spus de pe data de 24-06-2018,ca an bani pentru probele biologice urina sânge si droguri!!!!si nu mi a dat nici o chitanța nimic nimic si pe mostrele care mi sa luat sânge nu ma pus sa semnez!!!!""""""

pe 1 august am fost la poliție mi sa spus de acolo de unde ajunge analizele ca nu e nimic la sange totul ok ca an 2-3 zile ajunge si ala de droguri oricum eu nu am treaba cu asa ceva dar ca sa vedeti cum se face hoții pe fata!!!!bun pe data de 3 iulie toată poliția a spus ca e totul ok ca ami este suspendat pe pentru 3 luni !!!!!agentul cutare era an concediu!!!!tocmai ce eram prin oras cu concubina mea el era cu nevasta lui si zic buna ziua la care el ce mi spune"""""auzi mai sa vii luni la poliție ca a intervenit ceva si vezi ca mie nu mie frica de nimeni si de nimic""""""concubina mea martoră!!!!!!

bun ....ne ducem luni la poliție si """"agentul cutarescu zice că mia ieșit prima proba la sânge 0,85-a doua 0-70 !!!!!!!!!dar nu vlmi a aratat nimic nici un rezultat nimic absolut nici o hartie am mers la medicina legală an județul vaslui la domnul doctor moldoveanu unde au fost trimise probele si mie personal nu a vrut sa mi dea rezultatul cu banii mei platit tot binenteles si a zis ca numai poliția are dreptul să l ia mam antors an oras am mers cu concubina mea la poliție inclusiv comandatul de circulație si toti toti care erau au confirmat că mie suspendat pe 3 luni ca era cgiar sedinta atuci . vine agentul cutarescu cu versiunea lui 0,85 prima 0,70 a doua am luat 2 zile la rand 2 doamne avocate sa meargă cu mine la poliție sa ceara rezultatul a zis agent cutarescu sa vina maine ca cica venisera de la un accident rutier dar tremura tot cand lam luat cu doamnele avocate la antrebari!!!!

a zis sa venim a doua zi si ne da rezultatul!!!!sa fim la 12:30 la poliție. la 12:30 eram acolo binenteles întrebându si stiind ca venim la poliție pentru a vedea rezultatul dumnealui a zis ca a trimis de pe data de 13 la parchet dosarul si ca nu vrea el sa dea nimic la parchet la fel cu avocata cerand aprobarea de a studia dosarul nu se da nu vrea sa l arate eu cred ca mi a fost schimbat sângele sincer ca an ziua cand am fost cu avocatele prima data si el tremura tot când iam spus că vreau să fac adn !!!ca sigur mi a schimbat sângele!!!nici acum nimic nu știu la tribunal merg zi de zi antreb avocata si zice ca anca nu e aprobată cererea va rog frumos sa mi spuneți ce sa fac cum sa fac ca nu este posibil asa ceva vreau dreptate și știu că se umbla cu hoții. va rog frumos sa mi raspundeti

-Nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, se citește foarte greu-
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Iurusun , utilizator 19:50, 22 August 2018
Aveti sau nu dosar penal?
Păi cică este dar nu putem avea acces la el cu toate cererile facute de doamna avocata nu vrea sa arate sa studieze dosarul ce se antampla?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Aveti sau nu dosar penal?

Probabil nu aveti inca calitatea de suspect in dosar.
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acces ar trebui sa aveti dar poate fi foarte complicat.
Va trebuie avocat foarte bun pentru asa ceva mai ales ca ar trebui sa scapati si de condamnare.Legile noi s-au facut impotriva apararii si daca avocatul nu stie sa foloseasca dreptul comparat nu are sanse de acces la dosar in acest moment.
V-ar costa si mult asa ceva si poate ca nici nu ar fi necesar.
Avocatul poate gandi o aparare foarte buna in cazul dvs. si fara sa studieze dosarul.
Ii trebuie doar putina imaginatie...si sa posede foarte bine stiinta dreptului...
Va multumesc frumos pentru sfat dar eu fiind disperat am facut sesizari an mai multe părți stiind ca sau facut hotii ca credeti MA avocați pe aici nu prea ai vezi sa știe sa le puna antrebari polițiștilor care umbla numai cu mismasuri si aici sunt plătiți bine domni ăștia "polițiști "medicina legala sa plătit bani multi aici si eu chiar ca nu am greșit cu nimic va rog frumos sa ma credeti sa ajuns prea departe cu hotiile si sunt disperat avocați plătiți o grămadă de bani si ,.......degeaba dacă înțelegeți ce vreau să spun ... "(*)...sunt foarte supărat si mai ales că eu trebuie sa ma mișc cu masina ca am problemă cu piciorul ca am fost agresat de 4 țigani an 2016 si am avut piciorul rupt an 3 locuri iar de atunci am ramas cu probleme foarte serioase la picior .si permisul de conducere ami este foarte necesar

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Acces ar trebui sa aveti dar poate fi foarte complicat.
Va trebuie avocat foarte bun pentru asa ceva mai ales ca ar trebui sa scapati si de condamnare.Legile noi s-au facut impotriva apararii si daca avocatul nu stie sa foloseasca dreptul comparat nu are sanse de acces la dosar in acest moment.
V-ar costa si mult asa ceva si poate ca nici nu ar fi necesar.
Avocatul poate gandi o aparare foarte buna in cazul dvs. si fara sa studieze dosarul.
Ii trebuie doar putina imaginatie...si sa posede foarte bine stiinta dreptului...

Alte discuții în legătură

Probleme valori alcoolemie: 0,31 la etilotest, 0.85 - 0.75 la mie la probele biologice Yurusun Yurusun Buna seara am si eu o antrebare domnilor avocati, va rog frumos sa-spuneti si mie cum este posibil de la 0, 31 an aparatul etilotest , este posibil sa ma ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)
Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la ... Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera am fost testat cu etilotestu rezultatul a fost 0.00 polițistul mia făcut ... (vezi toată discuția)