avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Activitate roxa_theo

Activitate roxa_theo

Actiunea in repararea prejudiciului provocat de un lucru aflat in fondul de comert al unei societati este de competenta instantei civile sau a celei comerciale?
Răspuns la discuția admitere inm 2010
adrian_t87 a scris:

roxa_theo a scris:

Penal special...o carte din facultate. Am terminat in Craiova. Ruxandra Raducanu, 2009. Bineinteles si codul. Am facut 18 intrebari la penal. Partea generala Mitrache. Multa bafta!

nu ne spui , te rog frumos, la procedura penala si civila dupa ce autori ai invatat...

La procedura penala am avut tratatul; lui Neagu pe care l-am citit o singura data si mi-am luat ceva notite. Putine. Mi s-a parut mult prea stufos si cu informatie colaterala prea multa. Am continuat cu codul si grile. La rocedura civila am citit Boroi si Ciobanu - curs selectiv pentru licenta.
Sunt curioasa cum a fost la interviu. Nu intra nimeni dintre cei care l-au sustinut?
Nu. Intrebarile nu sunt marcate. Te chinuiesti la ele fara sa stii ca la sfarsit nu se vor puncta. Sunt 120 de intrebari numai ca baremul se aplica doar pe 100.
Penal special...o carte din facultate. Am terminat in Craiova. Ruxandra Raducanu, 2009. Bineinteles si codul. Am facut 18 intrebari la penal. Partea generala Mitrache. Multa bafta!
Daca intra cineva dintre cei care au dat proba interviului ieri sau azi poate impartaseste cu noi impresiile. Eu am tocmai marti si stau ca pe ace....
Nu ne-au lasat sa scoatem grilele de acolo pentru ca ele contineau si cele 20 de intrbari pretestate. Am avut insa posibilitatea sa luam ciorna pe care ne completaseram raspunsurile ca sa putem compara cu baremul.
Am participat si eu azi la rationamentul logic. A fost cam de dificultatea celui de anul trecut. Nimic surprinzator. Au fost deja afisate pe www.inm-lex.ro grilele pe care le-am primit azi. Am vazut ca prezinta interes subiectul. Cei cu care am vorbit eu nu au avut probleme, majoritatea avand in jur de 60.
Ma numar printre cei care au reusit sa treaca pragul dupa admiterea contestatiilor. Din 69 m-am trezit peste noapte cu 72. Nu am avut forta dupa examen de a mai depune vreo contestatie asa ca am beneficiat de efortul altora. pentru mine examenul a fost unul epuizant. Simt ca nu mai am forte pentru restul probelor. Imi pare rau pentru toti cei care au muncit foarte mult si nu au avut sansa mea. Am prieteni buni care nu au reusit sa numere decat 69 dupa admiterea contestatiilor pentru ca nu au avut sansa sa greseasca intrebarile contestate. Inca o data viata bate filmul. Cu siguranta, indiferent daca voi promova sau nu restul probelor voi fi printre voi pentru ca acest forum a fost pentru mine locul in care am intalnit oameni cu aceleasi preocupari si interese. De cate ori simteam ca nu se mai poate intram aici, mai dezbateam o problema, mai citeam incurajari si lucrurile nu mai pareau atat de negre. Va urez bafta in demersurile cu memoriul! Sa auzim numai de bine!
Salutare tuturor. Nu-mi vine sa cred ca a trecut si ziua de azi. Am facut 69 de intrebari si ma apuc sa caut material de contestatii. Daca mai sunteti altii asemeni mie poate ne unim fortele....Felicitari celor care au reusit! Ceilalti ne vom revedea pe forum in anul ce vine. Va veni si vremea noastra!