avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate danyela nistor

Activitate danyela nistor

Buna ziua! Am si eu o intrebare.In anul 2008 sotul meu a facut un credit bancar de nevoi personale iar eu sunt coplatitor .Dupa taierea salariilor bugetare creditul nu a mai putut fi platit se implinesc luna aceasa 2 ani.Intre timp sotul meu a ramas fara servici,acum se afla in somaj .Nu avem pe numele nostru bunuri mobile sau imobile,care pot fi executate,de locuit ,locuim cu chirie,avem si un minor de 9 ani in intretinere,salariul meu de bugetar este mic nu depaseste 1000 de ron.Intrebarea care as dori sa o adresez este:ce poate intreprinde firma de recuperare impotriva mea,cat ar putea sa-mi puna poprire pe salar avand in vedere ca acesta este tot venitul familiei mele deoarece somajul sotului este pe terminate. Iar cu termenul de prescriere a datoriei ,cum este ?
Răspuns la discuția credit bancar
multumesc f mult pentru raspunsul dat. In bunuri mobile si imobile,banuiesc ca nu se inscriu ,mobila si televizorul din locuinta cu chirie in care stau.Cu respect va multumesc inca odata si va doresc o zi placuta si multa sanatate
Discuție credit bancar
daca in 2008 am luat un credit bancar,care nu a mai putut fi platit dupa taierile de salar din 2010,creditul este de nevoi personale fara nici un fel de ipoteca,prin vara ar fi cam 2 ani de cand creditul nu a mai fost platit ,iar in momentul de fata sunt si fara servici,vreau sa specific ca nu am casa si nici un alt bun pe numele meu.Intrebarea este cum va putea actiona banca impotriva mea si ce drepturi am eu ,cum pot sa ma apar?