avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate marazanutza

Activitate marazanutza

zero alcool la aparat cele de sange nu le stiu ca dosarul e l parchet si au program lunea si joia si u nu am putut ajunge
a venit politia a facut masuratori am dat declaratie am suflat in aparatul etilotesi m-ia luat permisul si persoana se afla -prin loc nepermis
salut eram pe o strada din cartieru baneasa masina era parcata langa bordura cand am ajuns la masina m-am urcat in masina si am pus centura m-am uitat in oglinzi si am bagat in marsalier deoarece
aveam o masina parcata in fata si nu imi permitea sa merg inainte cand dodata am auzit un pocanit am oprit m-am dat jos si ce sa vezi ea un om lovit daduse cu capul de asfalt,Am sunat la salvare a venit repede i-a acordat primu ajutor iar victima a fost intebata daca doreste sa mearga la spital el a zis ca nu dupa o jumatate de ora acuza ameteli si du8reri de cap a venit alta salvare ,la luat si la dus la spital, acolo sa constatat ca are un cheag d sange p[e creier destul de mare dupa o saptamana la operat acum e acasa deci in spital a stat 16 zile o ruda de a lui a zis ca a cheltuit 1100 de eur si ar vrea sa isi reccupereze toti baniiii si nu depune plangere penala Dar acum eu nu stiu cine este de vina ca daca e inpartim spitalizarea CINE e de vina? va rog astept raspuns urgent si un avocat sa vb cu el daca se poate un nr de tel