salut eram pe o strada din cartieru baneasa masina era parcata langa bordura cand am ajuns la masina m-am urcat in masina si am pus centura m-am uitat in oglinzi si am bagat in marsalier deoarece
aveam o masina parcata in fata si nu imi permitea sa merg inainte cand dodata am auzit un pocanit am oprit m-am dat jos si ce sa vezi ea un om lovit daduse cu capul de asfalt,Am sunat la salvare a venit repede i-a acordat primu ajutor iar victima a fost intebata daca doreste sa mearga la spital el a zis ca nu dupa o jumatate de ora acuza ameteli si du8reri de cap a venit alta salvare ,la luat si la dus la spital, acolo sa constatat ca are un cheag d sange p[e creier destul de mare dupa o saptamana la operat acum e acasa deci in spital a stat 16 zile o ruda de a lui a zis ca a cheltuit 1100 de eur si ar vrea sa isi reccupereze toti baniiii si nu depune plangere penala Dar acum eu nu stiu cine este de vina ca daca e inpartim spitalizarea CINE e de vina? va rog astept raspuns urgent si un avocat sa vb cu el daca se poate un nr de tel
Politia a fost sesizata? A efectuat cercetari la fata locului?
Nu va bazati pe faptul ca va depune sau nu plangere penala, eu zic sa anuntati politia pentru a nu va complica situatia, sa nu fiti acuzat si de parasirea locului accidentului!
Asa cum prezentati situatia, in conditiile in care auto era parcat pe strada si nu era partial si pe trotuar, nu aveti nici o vina.
Pe mesaj privat va pot recomanda un avocat specializat pe accidente rutiere!
Deci aveti un dosar ce are ca obiect infractiunea de vatamare corporala, in care se vor efectua acte premergatoare in vederea stabilirii vinovatiei/nevinovatiei persoanelor implicate: victima si conducator auto.
Daca ati avut auto parcat pe strada, nu trebuie sa intrati in panica, tinand cont ca strada este a conducatorilor auto, iar trotuarele si doar trecerile pietonale, sunt ale pietonilor!:)