Buna seara...in urma cu aproape 2 anii mai exact pe 22-10-2013 am condus autoturismul sub influenta alcoolului...la un moment dat am oprit sa cumpar ceva...urcandu-ma iar in autoturism si vrand sa plec din nou la manevra de marsalier deoarece trebuia sa intorc am lovit un alt autoturism parcat...soferul a coborat urland la mn si implicit sunand la politia rutiera...sosind pol rutiera m-a pus sa suflu in aparatul etilotest iesindu-mi o alcoolemie de 0.45 ml gr in aerul expirat...condus apoi la IML si iesindu-mi la probele de sange 1.10 respectiv 0.95 ml gr alcool...sperand ca la recalculare alcolemia va fii mai mica de 0.80 am platit-o si neavand noroc deoarece recalcularea a iesit si mai mare respectiv 1.25 dosarul meu a ajuns la parchet la procuror ca mai apoi in istanta mai exact la judecatoria sectorului 5 urmand sa fiu dat in judecata. Precizez ca nu am mai avut niciodata dosar penal de nici o natura in trecut ce pedeapsa risca sa primesc in urma inconstientei mele tampite :((( ???