avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce risc deoarece am condus sub influenta alcoolului pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce risc deoarece am condus sub influenta alcoolului pe drumurile publice si am produs si un mic accident?

Buna seara...in urma cu aproape 2 anii mai exact pe 22-10-2013 am condus autoturismul sub influenta alcoolului...la un moment dat am oprit sa cumpar ceva...urcandu-ma iar in autoturism si vrand sa plec din nou la manevra de marsalier deoarece trebuia sa intorc am lovit un alt autoturism parcat...soferul a coborat urland la mn si implicit sunand la politia rutiera...sosind pol rutiera m-a pus sa suflu in aparatul etilotest iesindu-mi o alcoolemie de 0.45 ml gr in aerul expirat...condus apoi la IML si iesindu-mi la probele de sange 1.10 respectiv 0.95 ml gr alcool...sperand ca la recalculare alcolemia va fii mai mica de 0.80 am platit-o si neavand noroc deoarece recalcularea a iesit si mai mare respectiv 1.25 dosarul meu a ajuns la parchet la procuror ca mai apoi in istanta mai exact la judecatoria sectorului 5 urmand sa fiu dat in judecata. Precizez ca nu am mai avut niciodata dosar penal de nici o natura in trecut ce pedeapsa risca sa primesc in urma inconstientei mele tampite :((( ???
Cel mai recent răspuns: Lipiejpn , utilizator 21:10, 2 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto in urma recalcularii alcoolemiei addyuzzu addyuzzu buna! La ora 3.00 AM am avut accident cu o victima. La ora 5.00AM am suflat in etilotest si am avut 0.44. La ora 7.30 si 8.30 mi au fost recoltate probele ... (vezi toată discuția)
In legatura cu recalcularea alcoolemiei riki_adr riki_adr Buna, In luna oct2008, am condus sub influenta alcoolului, am fost oprit si testat (nu am avut nici un incident). Acum imi pare f rau, dar asta este ..., ... (vezi toată discuția)
Doresc un avocat din localitatea rm sarat sau buzau care sa ma reprezinte in instanta vionel vionel Subiect: am fost oprit in trafic de doi agenti ai politiei rurale BOLDU din jud. BUZAU si acuzat pe nedrept ca am consumat bauturi alcoolice ION ... (vezi toată discuția)