buna! La ora 3.00 AM am avut accident cu o victima. La ora 5.00AM am suflat in etilotest si am avut 0.44. La ora 7.30 si 8.30 mi au fost recoltate probele biologice si am avut 0.45 respectiv 0.30 in sange. Victima nu a depus nici un fel de plangere. Dupa 2 saptamani, la cererea procurorului mi a venit recalculare a alcolemiei. Din aceea recalculare reiese ca la ora accidentului am avut 1.10 gr alc in sange. Au trecut 6 luni de atunci si ieri am primit acasa o instiintare precum ca am fost scos de sub urmarire penala si am primit o amenda cu caracter administrativ de 1.000 lei. Dar nu scrie nimic de permis.. Acum intrebarea e ..Cand pot sa recuperez permisul? Multumesc
In baza adresei oficiale de la parchet ,lva deplasati la organul de politie detinator al permisului dvs,care v-a comunica momentul si conditiile predarii acestuia
Codul Rutier incadreaza ca infractiune conducerea unui autovehicul cu o imbibatie de alcool in sange mai mare de 0,8. Ma mira solutia data in acest caz mai ales ca s-a produs si un accident de circulatie.