avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recalculare alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recalculare alcoolemie

Buna ziua, in urma cu ceva timp am fost prins conducand autovehiculul cu alcolemie de 0,8 in aerul expirat, iar in sange nu am primit inca rezultatele, ceea ce ma intereseaza este sa aflu daca procurorul poate fi sau nu de acord cu o recalculare in conditiile in care timpul trecut de la suflarea in echilotest si pana la spital a fost de doar 20 de minute. Din cate am inteles este drepul meu sa cer recalculare si nu poate fi contestat . Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:30, 5 August 2011
Daca vi s-au recoltat doua probe de sange la interval de o ora puteti solicita recalcularea.
Aveti dreptul sa solicitati recalcularea alcoolemiei doar o veti plati dv. dar daca la etilotest a iesit 0,8 nu prea va vad bine inseamna ca la prima proba biologica o sa aveti dublu iar la recalculare poate chiar sa va iasa mai mult . Sunt multi factori care se iau in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,52 mg/l in aerul expirat PopescuGeorge PopescuGeorge Am fost prins conducand un vehicul doar de la un vecin pana acasa o distanta de 50 metri si nu eram pe un drum public cu circulatie intensa. La etilotest a ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)