avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier

Am avut accident auto in Germania. Eu conduceam o masina imatriculata in Elvetia si am fost acrosat din spate de un cetatean neamt. Politia a constatat ca nu eram de vina, a facut proces verbal m-a scos de pe autobanda intr-o parcare si a plecat fara sa vina vreo salvare sa ma consulte. Acum mai am dureri de spate si gat mai pot sa beneficez de despagubiri? Accidentu s-a produs pe 14-09-2014
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 12:15, 25 Septembrie 2014
A trecut cam mult de la data accidentului, dar puteti incerca.
Mergeti la UPU de domiciliu ( sectia urgente la spital ), faceti toate investigatiile de specialitate, dar sa nu uitati sa declarati ca ati fost victima unui accident rutier(trebuie sa apara pe documentele medicale ca ati fost victima unui accident rutier ). Cu documentele medicale va prezentati la IML (medicina legala, aveti 30 zile de la data accidentului sa va prezentati, dupa 30 va trebuie trimitere de la organele abilitate, politie,parchet,judecatorie ). Cu documentele de la politie si documentele medicale si de la IML puteti sa deschidet dosar de dauna la corespondentul societatii de asigurare din Romania a firmei de asigurare al vinovatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în ploiești am ... LEOAICA LEOAICA Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în Ploiești am accidentat fără să vreau un pieton pe trecerea de pieton și am înțeles că se numește ... (vezi toată discuția)
Vatamari corporale in accident auto mottofreee mottofreee In urma unui accident auto in care au implicate doar doua parti ,conducatorul auto vinovat a furnizat RCA . La societatea de asigurari am deschis doua dosare: ... (vezi toată discuția)
Victima in accident de circulatie el1977 el1977 In timp ce conduceam masina am fost lovit de un cetatean sarb care are domiciliul in Austria,am mers la spital si mi sau facut investigatii dupa care am ... (vezi toată discuția)