Greseala mea!Am uitat sa precizez ca eu m-am prezentat laAJOFM in calitate de absolvent de facultate si nu ca provenind din campul muncii.Legea prevede ca in aceasta situatie(daca imi gasesc eu un loc de munca dupa ce am inceput sa beneficiez de ajutorul de somaj)pot sa beneficiez in continuare de acest ajutor( pentru ca am solicitat ajutorul de somaj in calitate de ABSOLVENT).Aceasta situatie imi era clara.Dar daca dupa ce m-am prezentat la cei de la AJOFM si s-a "constatat" ca mi-am gasit un loc de munca,iar DUPA aceasta "incepe" anul universitar,"trebuie" sa ma prezint DIN NOU la AJOFM pentru a le comunica faptul ca sunt inscris intr-o alta forma de invatamant?
Din cate m-am interesat, si eu intelesesem acelasi lucru: daca te angajezi in perioada in care primesti indemnizatie de somaj, ai posibilitatea sa beneficiezi in continuare de o suma neimpozabila egala cu indemnizatia de somaj, pana in momentul in care s-ar fi incheiat perioada de acordare a somajului!
Dar dl tudorvaleriu afirma ca se inceteaza primirea ajutorului de somaj...sunt debusolata!
De asemenea, mai am o nelamurire: stimulentul de 425 lei acordat absolventului care s-a angajat!