avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate muguran

Activitate muguran

desi am fost inregistrat in acest registru cu data de 28 ianuarie 2011, pot face un contract cu data de 1 ianuarie 2011 si emite factura cu data de 31 ianuarie 2011?

multumesc
eu sunt pfa si a fost necesar cazierul judiciar pentru mine ca persoana fizica, administrator al pfa-ului.
iubestedariarta a scris:

poate face referire la REGISTRUL INTRACOMUNITAR DE ACHIZITI

Deci... acest contract trebuie inregistrat in REGISTRUL INTRACOMUNITAR DE ACHIZITII?

In plus, pentru banii ce vin de pe urma desfasurarii acestui contract se depune o declaratie si se impoziteaza suplimentar cu 16%?

Multumesc.
Privitor la declaratia CAS, momentant sunt in afara tarii si ajung acasa joi seara(27 aug); sunt PFA de 7 ani si nu am contract cu Casa de Pensii. Se poate sa mearga o ruda sa faca contractul si sa depuna declaratia in numele meu? Declaratia am listat-o dar formularul de contract nu-l gasesc...
Sau sa risc si sa fac eu toata treaba vineri? (this is the question... :) )

Pentru sanatate nu am mai platit in ultimii 2 ani. In fiecare an am avut norma redusa la jumatate din cauza faptului ca mai aveam si CM cu norma intreaga. Pentru acesti 2 ani va trebui sa platesc 5.5% din norma intreaga sau din 0.5 norma?

Va multumesc.