avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Activitate Dragos2

Activitate Dragos2

janina drula a scris:

Art. III. - (1) Pentru indeplinirea atributiilor prevazute de lege, la stabilirea numarului de posturi din aparatul de specialitate al primarului, aparatul de specialitate al consiliului judetean, precum si din institutiile publice locale infiintate prin hotarari ale autoritatilor deliberative, autoritatile administratiei publice locale se incadreaza in numarul maxim de posturi determinat potrivit anexei care face parte integranta din prezenta ordonanta de urgenta.
(2) Numarul maxim de posturi prevazut la alin. (1) nu se aplica si capitolelor bugetare „Invatamant“ si „Asigurari si asistenta sociala“, finantate din bugetele locale, precum si capitolului bugetar „Sanatate“, indiferent de sursa de finantare.


Salut.
Intrebarea mea este:
Conform prevederilor art. III, alin. (2) ceea ce primarul nostru face, reprezinta o ilegalitate? reorganizand ( prin reduceri de personal ) Serviciul Public de Asistenta Sociala al orasului?
Mentionez ca nu cunosc daca numarul de angajati al serviciului a fost inclus in numarul total de angajati al administratiei locale sau daca reorganizarea este facuta in paralel si independent de prevederile OUG 63/2010.
Daca numarul de persoane ce trebuie disponibilizate conform OUG 63/2010 este completatat cu angajatii SPAS .. este ilegal si trebuie sesizat?
Multumesc.