avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate andreiuta

Activitate andreiuta

Deci, sa inteleg ca nu pot desfiinta postul in cazul meu timp de 6 luni,? Poate sa ma lamureasca cineva, daca sunt mai multi angajati pe aceasi incadrare... de ex., in cazul meu suntntem mai multi pe postul de economist, si postul se desfiinteaza, sunt concediati toti economisti ptr. ca s-a desfiintat postul, sau doar cei in plus? Si inca o intrebare care ma macina...In ce conditi imi pot oferi un post inferior pe alta grila de salarizare la intoarcere?
Multumesc ptr. raspunsuri, astept si alte sfaturi
Buna serara, as avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu intoarcerea la serviciu din concediu de crestere copil. Mai am 6 luni pana termin cei 2 ani de concediu dar am fost anuntata ca in cazul in care nu ma intorc acum nu-mi vor pastra postul....Intrebarea mea este, in ce conditi pot face asta? Eu sunt economist, iar pe aceasta incadrare suntem 3, pot desfiinta un singur post de economist, al meu? In momentul de fata au un deficit de toti cei 3 economisti. In ce conditi imi pot oferi un post inferior pe alta grila de salarizare la intoarcere? Cat sunt obligati sa ma tina din momentul intoarceri?
Astept raspunsurile dumneavoastra.
Multumesc anticipat