Nu s-a primit nici-o adresa,totul a fost verbal.Eu astept din partea prietenilor de pe acest forum sa imi dea partea legala.Sa fiu mai explicit. Acum la descentralizare ce face primaria,ce face DSP-ul.Partea medicala a cui ramane?A DSP-ului sau a Primariei.Ca daca partea medicala ramane a DSP-ului si stastisticianul ramane al DSP-ului. VAiiiiii.....cata nebunie,nu mai inteleg nimic,nici nu mai stiu sa explic.Legile......legile......vai,noi!
imi pare rau dar insist cu riscul de a deranja. Pe mine ma intereseaza cine se ocupa de partea medicala,DSP sau Primarie.Dati-mi voie sa va contrazic in ceea ce privesc statisticienii,ei fac parte din partea medicala.
Da,stiu ca a inceput descentralizarea,ca spitalele municipale si orasenesti au fost date la primarii dar cu......intrebarea mea,cum ramane? DSP-ul se va ocupa in continuare de medici,de asistente,infirmiere,statisticieni si primariile de partea administrativa? Lamuriti-ma va rog,acest statistician vrea sa isi ia gradul.Cum se procedeaza? Cine se va ocupa de examinare?Multumesc!
Un statistician trebuie sa dea examen de grad si i s-a facut adresa catre DSP dar acum,i se spune ca se ocupa Primaria de acest examen. Medicii si asistentele nu apartin in continuare de DSP?