Prietenul meu a avut un accident de masina in urma caruia a rezultat moartea a trei persoane. Luni am primit citatie si vineri trebuie sa se prezinte la proces. Problema este ca nu gasim avocatul pe care l-a angajtat inca de la inceput.ce este de facut?din auzite am inteles ca si avocatul este anuntat cand incepe un proces.e ok daca maine se prezinta fara avocat? astept raspunsuri si sa va multumesc anticipat.
Care credeti ca este sentinta in stfel de cazuri?Nimeni nu a facut nici o reclamatie( in accident au murit parintii si logodnica lui).viteza era 120 pe un drum national, dar si masina a avut o explozie pe partea dreapta.
Avocatul nu primeste citatie, partea citata il anunta, daca cumva nu s-a interesat chiar avocatul de trmen (ar fi obligatia lui sa se intereseze de termen, iar data si-o noteaza in agenda sa de avocat...)
Accidentul s-a soldat cu victime.... iar infractinea este infractiune.. la regimul circulatiei, indieferent cine a deceat si daca este sau nu plangere sau pretentii impotriva faptuitorului.
Daca nu reusiti sa anuntati avocatul si el nu se prezinta, cereti amanarea cauzei fata de lipsa aparatorului ales.
Incercati sa aflati ce se intampla cu respectivul avocat (la Barou), altfel va sfatuiesc sa angajati pe altcineva care sa se ocupe de dosar.
In functie de circumstantele in care s-a produs accidentul, de conduita faptuitorului si de probele administrate, instanta se va pronunta, insa e greu de apreciat la acest moment care va fi solutia definitiva.
Oricum, pedeapsa mai mare decat sa-ti pierzi parintii si logodnica, nu stiu daca exista.
Inca de luni avocatul are telefonul oprit, iar azi dimineata i-am dat un mesaj, si am primit confirmarea de primire, dupa care din nou si-a inchis telefonul.Am mers si la acesta acasa, si sotia ne-a spus ca nu are baterie si ca ne va contacta dumnealui numai ca acest lucru nu s-a intamplat.ideea e ca s-a semnat un contract.. e chiar asa simplu de luat un alt avocat?
Accident cu victime
ITD
buna ziua,
va rog sa ma lamuriti in cateva chestiuni:
1. exista o limita de timp (nr. de zile) dupa accident, pana la care se poate cere certificatul ... (vezi toată discuția)
Dosar penal
rgrofu
am primit o citatie de politie pe care scrie nr. dosar, etc. ca sunt martor-faptuitor si sa ma prezint la ei. Am mai dat o declaratie acum 1an. Citatia a ... (vezi toată discuția)