avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters159613

Activitate ContSters159613

se in considerare faptl ca nu am antecedente penenale sh nu am avut nici o problema cu justitia?
sa fiu mai explicit nu eu le-am vandut ,eu stiam cine vinde si am fost intrebat de colaborator si am facut legatura dintre cel care vindea sh colaborator,si am dat intalnirea,tipul care vindea a facut toata tranzactia,si eu am fost de fata cu ei,iar cel care vindea mi-a dat sh mie bani pt colaborare,eu nu stiam de unde sau de la cine le procura,mi-a zis daca stiu pe cineva care e interesat,colaboratorul politiei stiam ca sh el e consumator ca ne stiam si asa ma intrebat pe mn si iam zis de tipul respectiv,practic eu nu am facut decat sa intermediez toata treaba,drogurile nefiind procurate de mine sau vandute,am fost sa zic asa participant!!
varsta mea este de 23 de ani,nu a fost facuta propunere de arest preventiv,ni s-a spus ca am vandut drogurile uni colaborator al politiei si toata tranzactia a fost urmarita indeaproape de politisti diicot,am vandut ciuperci halucinogene psilocine si psilocybine, iar acuzatia estede "trafic de droguri de mare risc"prev.de articolul 2aliniatul 2 din legea 143/2000,nu ni s-a zpus nimic de vreun arest preventiv sau ceva asemantor,ne-au spus numai acuzatile si cum am mai zis ca ma fost urmariti si tot a fost banuiesc filmat ,si ne-au mai aratat convorbiri telefonice,asta cel putin mie celuilalt invinuit nu stiu ce i s-a spus.!
sa inceput urmarirea relativ penala,ne-au chemat de 2 ori la parchet pentru declarati,si atat,ne-a spus doar de ce motivele pentru care am fost chemati si perchezitionati,si ca s-a inceput urmarirea relativ penala!
buna ,am si eu o intrebare: exista vreo sansa sa scap daca sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc?nu eu le-am vandut,dar am fost acolo cand drogurile au fost vandute,si eu am gasit oameni care vroiau sa le cumpere,o sa primesc aceeasi pedeapsa ca si cel care a facut rost de ele si le-a vandut?este prima vanzare care am facut-o sa zic asa, oare se mai poate face ceva ?care este riscul sa intram direct la inchisoare sau este posibil sa luam suspendare,?