avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate maria-magdalena

Activitate maria-magdalena

Buna ziua! Am si eu nevoie de cateva informatii... Doua persoane X si Y detin o firma fara activitate care acumuleaza ceva datorii la FISC de pe urma impozitului forfetar. Ce se intampla daca intre timp majoritarul firmei persoana X moare, asociatul Y trebuie sa plateasca toate datoriile? Mentionez ca persoana Y e mama mea.... Ajutati-ma va rog cu un raspuns.... Multumesc!
Discuție caz penal??
cu putin timp in urma, sotul meu a lovit o persoana care se afla in stare de ebrietate deoarece a agresat-o verbal pe fiica noastra de 12 ani, victima sotului meu a ajuns la spital cu buza sparta, (insa la spital aceasta persoana a devenit violenta), dupa acest incident victima a reusit sa scoata un certificat medico-legal de 11 zile.. Acum acea persoana ne solicita bani, cam multi, in cazul in care nu ne vom permite acele sume de bani, putem fi chemati in instanta? se poate pune problema unui dosar sau a unei amenzi penale? multumesc
Răspuns la discuția Procente pensie alimentara
este posibil ca primul copil (student) sa aiba un avantaj in fata celorlati copii, mai ales ca este doar in grija mamei? nu se tine cont de faptul ca cel de-al doilea copil are familia intreaga, cu o situatie financiara mai buna, caci ambii parinti lucreaza? multumesc
Buna ziua! As dori daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii... Cate procente se iau din salariul tatalui pentru 2 copii si cum se impart acestea, daca primul copil este dintr-o casatorie anterioara (locuieste doar cu mama necasatorita si este student), iar cel de-al doilea copil rezultat din actuala casnicie locuieste cu ambii parinti (care au locuri de munca stabile), dar daca apare si cel de-al treilea copil (din actuala casatorie) cum vor sta lucrurile atunci? Va multumesc!
Buna ziua! As dori si eu daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii... Cate procente se iau din salariul tatalui pentru 2 copii si cum se impart acestea, daca primul copil este dintr-o casatorie anterioara (locuieste doar cu mama si este student), iar cel de-al doilea rezultat din actuala casnicie locuieste impreuna cu ambii parinti (cu locuri de munca amandoi), dar daca apare si cel de-al treilea copil (al doilea din actuala casatorie),cum vor sta lucrurile atunci? Va multumesc!
am terminat primiul an de facultate si doresc sa stiu dac in timpul vacantei mai primesc pensie de la tatal meu?