Da...poate.Dar poate imi gasesc intai un servici.Cumpar ziare....caut pe internet...dar lucru pe internet acasa...e cam ...o mare pacaleala...toti cer bani....fara sa-ti dea intai de lucru...ceva concret...in fine...eu caut....nici actele nu stiu daca le pot preschimba ca nu stiu ce sa declar cu domiciliul meu si am inteles ca in maxim 6 luni de la casatorie trebuie sa preschimb certificatul de casatorie....sunt casatorita din august...
Da,va dati seama....avocat francez....pai eu n-am bani sa platesc datoriile complete ale casei in care stau....daramite sa consult un avocat francez.Eu sunt in tara acum si n-am gasit inca un serviciu aici.Intai trebuie sa-mi transcriu certificatul de nastere dar daca o sa fie nevoie sa declar domiciliul meu...eu ce sa declar....ca nici nu stiu daca mai figurez cu domiciliul in Franta daca sotul meu o fi declarat ca am parasit domiciliul de acolo!!!
Banuiam ca pana la urma, marea problema tot banii sunt. Am plecat de acolo ca sa demonstrez ca sunt cinstita si unde am ajuns...ca n-am un ban acum.
Multumesc oricum pentru sfaturi!
Stie cineva daca poate sa dea divort in lipsa mea si fara acordul meu???
Sunt disperata! Cine imi poate spune ce sa fac?
Sunt casatorita in Franta.Sotul gelos,dupa 4 luni m-a dat afara pur si simplu din casa(casa lui).Am stat cateva zile la socrii. Apoi socrii mi-au impus si ei sa plec.
Am plecat acolo in Franta pentru el. Nu sunt o fire aventuriera.Am parasit cu greu tara asta,Romania dar am parasit-o pentru el,pentru ca mi-a spus ca viitorul lui e deja acolo cladit in Franta.
Cartea de sejour nu am asteptat sa iasa pentru ca am vrut sa arat ca nu m-am casatorit cu vreun interes. Am parasit Franta . Acum sunt in tara,fara servici,singura!M-a amenintat ca a declarat ca am parasit domiciliul !!!!!
Poate sa obtina divortul fara acordul meu,fara sa fiu acolo si fara semnatura mea?Eu nu doresc divortul pt ca il iubesc!E nebun...de gelozie.Ce sa fac??
Cine ma poate ajuta cu un sfat macar.Stiu ca sfaturile judecatoresti se platesc. Servici inca nu mi-am gasit ca l-am parasit,serviciul care il aveam ca sa plec in Franta sa ma casatoresc cu omul pe care il iubesc si iata unde am ajuns dupa 4 luni de casatorie din cauza geloziei luni. Un sfat macar cine imi poate da. Nu am bani de onorarii...nu am de unde acum.Sunt singura cuc aici in tara. Ce sa fac???
Sunt casatorita in Franta.Sotul gelos,dupa 4 luni m-a dat afara pur si simplu din casa(casa lui).Am stat cateva zile la socrii. Apoi socrii mi-au impus si ei sa plec.
Am plecat acolo in Franta pentru el. Nu sunt o fire aventuriera.Am parasit cu greu tara asta,Romania dar am parasit-o pentru el,pentru ca mi-a spus ca viitorul lui e deja acolo cladit in Franta.
Cartea de sejour nu am asteptat sa iasa pentru ca am vrut sa arat ca nu m-am casatorit cu vreun interes. Am parasit Franta . Acum sunt in tara,fara servici,singura!M-a amenintat ca a declarat ca am parasit domiciliul !!!!!
Poate sa obtina divortul fara acordul meu,fara sa fiu acolo si fara semnatura mea?Eu nu doresc divortul pt ca il iubesc!E nebun...de gelozie.Ce sa fac??
Cine ma poate ajuta cu un sfat macar.Stiu ca sfaturile judecatoresti se platesc. Servici inca nu mi-am gasit ca l-am parasit,serviciul care il aveam ca sa plec in Franta sa ma casatoresc cu omul pe care il iubesc si iata unde am ajuns dupa 4 luni de casatorie din cauza geloziei luni. Un sfat macar cine imi poate da. Nu am bani de onorarii...nu am de unde acum.Sunt singura cuc aici in tara. Ce sa fac???