avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort... fara acordul si in lipsa unei parti?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort... fara acordul si in lipsa unei parti?

Sunt disperata! Cine imi poate spune ce sa fac?
Sunt casatorita in Franta.Sotul gelos,dupa 4 luni m-a dat afara pur si simplu din casa(casa lui).Am stat cateva zile la socrii. Apoi socrii mi-au impus si ei sa plec.
Am plecat acolo in Franta pentru el. Nu sunt o fire aventuriera.Am parasit cu greu tara asta,Romania dar am parasit-o pentru el,pentru ca mi-a spus ca viitorul lui e deja acolo cladit in Franta.
Cartea de sejour nu am asteptat sa iasa pentru ca am vrut sa arat ca nu m-am casatorit cu vreun interes. Am parasit Franta . Acum sunt in tara,fara servici,singura!M-a amenintat ca a declarat ca am parasit domiciliul !!!!!
Poate sa obtina divortul fara acordul meu,fara sa fiu acolo si fara semnatura mea?Eu nu doresc divortul pt ca il iubesc!E nebun...de gelozie.Ce sa fac??
Cine ma poate ajuta cu un sfat macar.Stiu ca sfaturile judecatoresti se platesc. Servici inca nu mi-am gasit ca l-am parasit,serviciul care il aveam ca sa plec in Franta sa ma casatoresc cu omul pe care il iubesc si iata unde am ajuns dupa 4 luni de casatorie din cauza geloziei luni. Un sfat macar cine imi poate da. Nu am bani de onorarii...nu am de unde acum.Sunt singura cuc aici in tara. Ce sa fac???
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2006
alinal**, utilizator
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 14:19, 11 Ianuarie 2006

Daca v-ati casatorit in Franta sunt aplicabile legile de acolo, caci banuiesc ca sotul tau are cetatenie,nu? Oricum trebuiesc mai multe detalii date de dvs in aceasta speta.
Trebuie vorbit cu cineva care cunoaste aceste proceduri internationale si legile de acolo..nu stiu ce sa zic...totusi mergi personal la un avocat -nu pe net- care te lamureste mai mult..o simpla consultatie nu costa asa mult...Bafta1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara acordul si in lipsa unei parti???? ajutor! cine imi poate da niste informatii!!!!va rog frumos!!! alinal** alinal** Sunt disperata! Cine imi poate spune ce sa fac? Sunt casatorita in Franta.Sotul gelos,dupa 4 luni m-a dat afara pur si simplu din casa(casa ... (vezi toată discuția)
Va rog!chiar nu exista nimeni care sa ma ajute cu un sfat...fara sa solicite un onorariu?divort fara acordul si in lipsa unei parti alinal** alinal** Sunt disperata! Cine imi poate spune ce sa fac? Sunt casatorita in Franta.Sotul gelos,dupa 4 luni m-a dat afara pur si simplu din casa(casa lui).Am stat ... (vezi toată discuția)
Gelozie dusa la extreme, caz de divort? mi-a dat prima palma de fata cu soacra! trista28 trista28 cum sa fac? sunt disperata? nu pot sa vb cu nimeni din jur, nu vreau sa se stie inca! Am un baiat de 2 ani jumate. Am stat pe maternitate 2 ani, mi-am gasit un ... (vezi toată discuția)