avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana Ana

Activitate Roxana Ana

Va multumesc pentru raspunsuri!
Buna seara!
multumesc mult pentru raspunsuri!
Asta e problema! noi care vrem sa vindem nu ne putem ocupa sa gasim cumparator, celelalte doua nu au nici un interes fiindca nu vor sa vanda,dar nu au nici bani sa cumpere!
1.Deci se poate oricum ajunge la vinderea imobilului prin licitatie,daca da,noi ca si coindivizari putem participa?Eu daca deschid procesul pot sa renunt in aceasta situatie sau nu se mai poate face nimic?
2.Stie cineva cam cat dureaza si cat costa un astfel de proces?
3.Ce-mi convine sa fac in aceasta situatie,exista alta rezolvare?
sper ca am fost clara,daca aveti nevoie de precizari va rog sa ma intrebati,va cer scuze dar e prima chestiune juridica cu care ma confrunt si nu cunosc termenii de specialitate.
Va multumesc.

Multumesc pentru raspuns!
Teama mea cea mai mare era ca casa va fi scoasa la licitatie si vanduta pe doi bani ,lucru care nu l-as dori,avand in vedere ca e casa parinteasca.Din ce-mi spuneti dumneavoastra exista si alte solutii pt. rezolvarea problemii,dar in ce caz se poate ajunge la licitatie
Puteti sa-mi spuneti orientativ cam care e tempistica si costurile unui proces de iesire din indivisiune si daca aceste cheltuieli vor fi suportate doar de mine?Va fi stabilit prin proces si un timp limita de plata a sultelor?
Va multumesc.
Buna seara!
Asa ar fi foarte simplu!Poate nu s-a inteles din mesaj,dar nici una dintre surori nu vrea/poate sa cumpere imobilul! Una ar vrea sa vanda si ea, celorlalte doua le convine situatia asa cum e si sunt convinse ca eu nu pot face nimic!Precizez ca din punct de vedere concret casa nu se poate imparti in 4 parti egale, cred ca nici in 2.
Va multumesc oricum pt. raspuns.
Buna ziua!
In urma decesului mamei mele,acum 2 ani,am mostenit casa parinteasca(tatal fiind decedat) impreuna cu celelalte 3 surori in cota egala,de 25 %fiecare.Eu sunt departe si nu folosesc casa,as dori sa vand partea mea,din celelalte surori una vrea si ea sa vanda,una locuieste acolo si ar vrea sa cumpere dar nu are posibilitati materiale,iar cealalta nu vrea nici sa vanda ,nici sa cumpere.
Va rog daca puteti sa-mi spuneti cum pot valorifica partea mea din proprietate ,exista o modalitate prin care sa fie obligate celelalte surori sa i-a o pozitie clara?Multumesc.