Apropo ! nici daca el i-mi face acte de vinzare cumparare cu sau fara clauza ? si daca da poate fi atatcat in instanta de catre fiul lui ? Dra daca il infiaza pe fiul meu ce drepturi am ? sau avem ?
Multumesc pentru raspuns ! Offf ... ce trista este uneori viata cind crezi ca vei fi linistita constati ca ceva intervine parca in mod expres sa-ti strice linistea ! Este adevarat ca poti trai cu cineva o viata, si tot nu-l poti cunoaste in totalitate ! Eu am norocul , ca pot intuii si vedea in mare cum vor decurge in general lucrurile adica am niste simturi din nastere mai dezvoltate comparativ cu multi oameni si asta ma poate pune mereu in garda sa ma apar sau sa ma pun la adapost !
Buna ziua ! In prezent locuiesc la iubitul meu acasa fara acte. de casatorie. A construit o casa acum doi ani pe o bucata de pamant mostenita de la mama lui. El are un baiat de 12 ani din casatoria anterioara. Am si eu un baiat de 17 ani din casatoria anterioara. Intrebarea mea este : daca ma casatoresc cu iubitul meu voi avea dreptul la ceva ? dar baiatul meu ? sau voi fi nevoita sa traesc toata viata cu nesiguranta si teama ca fiul lui ma va da afara din casa sau fosta nevasta sau el. Exista vreo cale legala in care sa mostenesc si eu ceva ?. Dra daca nu ma voi casatori ? si voi trai in concubinaj ?
Va multumesc !