va multumesc din suflet ptr sfaturi.sper din tot sufletul sa pot rezolva aceasta problema .pe mine ma interesa in mod expres daca trimisul facturii prin posta sau alceva este legala si fara semnatura clientului
exista un termen limita de zile pana se poate emite factura?
credeti ca este atat de simplu?ei nu pot nega faptul ca nu au facut lucrarea la noi.eu am comanda prin care eu am trimis piesele si cotele lucrarii lor la atelier unde au fost executate.in urma unui proces pot doar sa fac o ex[ertiza in care se dovedeste ca termopanele din casa lor au aceleasi caracteristici(culoare profil,stica,deschideri si cote)cu cele din comanda pe care am trimiso in lucru.ma sfatuiti sa trimit factura si chitanta de avans prin posta?incerc sa rezolv problema cat mai civilizat posibil dar va intreb daca pot sa-i duc factura cu toate datele lui si sa i-o las asa,la fel si chitanta pe avans.
sunt angajata la o societate in domeniul termopanelor.am vru sa ajut niste prieteni si le-am facut o lucrare maricica,cu un avans la care nu are chitanta,urmand ca diferenta sa o plateasca in rate.factura si chitantele urmand fi facute la urma pentru a nu platii tva.va rog sa ma ajutati cum as putea sa ies din aceasta incurcatura tinind cont de faptul ca prietenii mei fac pe prostii si ma amana cu plata ratelor.va multumesc anticipat