avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Activitate marcius19

Activitate marcius19

Sotia mea urmeaza sa fie operata in strainatate.Fiind o operatie cu foarte mare risc doresc sa fiu cu ea in ziua operatiei si cateva zile dupa.Concediu pe acest an nu mai am,as dori sa stiu cum pot rezolva sa dispun de cateva zile libere,legal.
Multumesc
Discuție accident rutier
Buna ziua!
In 1993 am suferit un accident rutier care a necesitat ingrijire spitaliceasca 60 de zile(fractura cu parapareeza la coloana,operata)In 1994 am suferit o noua operatie,tot la coloana,ca urmare a accidentului.Au urmat ani grei de recuperare,spitalizari pana ce am ajuns la o stare stabila.Au urmat cativa ani in care starea mea de sanatate era buna fata de cum am fost.Insa problemele au reaparut de un an incoace,din nou la medici am drumul.Starea mea s-a inrautatit,au aparut boli grave ca urmare a acelui accident,urmeaza sa plec in strainatate pentru reevaluare si operatie.
Soferul care a produs accidentul este cumnatul meu(viteza,masina a alunecat,ne-am izbit de un pod,eu am cazut afara din masina). Dupa accident organele de politie au retinut permisul,spunand ca dupa 14 zile spitalicesti este caz penal.Sora mea,a doua zi practic a cersit inapoi permisul(cu spaga),spunand ca suntem in familie si rezolvam intre noi.Au urmat promisiuni fata de mine din partea lor,care nu au fost respectate.
Acum ca problema mea a reaparut si practic merg spre paralizie as vrea si eu sa stiu ce drepturi am,DACA mai am,deoarece ei parca au uitat totul,insa eu traiesc zilnic cu dureri si medicamente,nemaivorbind de banii care au fost cheltuiti de-a lungul anilor si urmeaza iarasi o deplasare in strainatate foarte costisitoare.
Va multumesc pentru timpul acordat si pentru un eventual raspuns.
Cu stima,
Hajnal