Buna. Nu figurez cu cnp-ul la circa financiara unde sa facut contractul de inchiriere,inseamna ca este facut pe numele tatalui meu.Eu vroiam sa vad pe cat timp este inchiriat.
Buna ziua am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv poate imi dati un sfat.
Sant coproprietara impreuna cu tatal meu la un apartament cu 2 camere de vreo 34 de ani cand a primit tatal meu apartamentul de la servici mama era decedata deci in acte nu figuram decat eu cu tatal meu.Am stat acolo circa 22 de ani,in 1999 eu m-am casatorit plecand din apartament la sotul meu.De atunci tatal meu inchiriaza apartamentul eu mereu ii dau copie dupa buletin si iscalitura ca sant de acord sa incaseze chiria el luand toata chiria.Ultima oara a inchiriat acum 2 ani si 2 luni i-am dat iarasi copie dupa buletin si iscalitura dar nu imi spune pe cat timp este inchiriat in spatele la toate astea fiind concubina lui cu fiul acesteia.Am fost de curand la administratie sa vad pe cat timp este inchiriat apartamentul dar nu figurez cu cnp-ul pe nicaieri.Intrebarea mea este cum pot sa verific inchirierea,platirea impozitelor eu ne avand nici macar o copie dupa contractul casei fiind contractul la concubina.Pot sa scot o copie dupa contractul casei daca da cum? As vrea sa nu mai poata inchiria apartamentul dar cum sa procedez? Multumesc mult.