avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate mgreavu

Activitate mgreavu

Multumesc!
Va multumesc. Dupa 20 de ani foarte probabil ca acel notar deja in varsta sa nu mai existe. Pot merge la orice notar?
Buna ziua,
Cu multi ani in urma am cumparat o casa impreuna cu sotul meu. In Contract eu figurez ca sotie coproprietara dar cu prenumele eronat (suna asemanator). Cum se poate corecta Contractul astfel incat sa figurez cu numele corect (acelasi atunci ca si acum)? Mentionez ca vanzatorul a decedat intre timp. Va multumesc!
Buna ziua,
Sora mea a fost victima unui accident auto grav langa Arad.
A fost transportata la Spitalul de urgenta Timisoara unde necesita interventii medicale multiple si timp indelungat de refacere.
Medicii m-au anuntat (dar nu am gasit pe net) ca ultima reglementare legala din 2014 prevede ca spitalizarea, operatiile si obiectele medicale necesare sa NU fie despagubite prin asigurarea CAS in cazul victimelor acidentelor rutiere. Toate acestea trebuie recuperate de la vinovat, in cazul de fata un sofer de TIR turc.
Va rog sa ma indrumati cum sa procedez sa obtin banii de la soferul vinovat. Va multumesc.

Dupa ce a ramas somera in Romania, sora mea ingrijeste acum varstnici in Austria cu contract de munca.
Va rog sa-mi spuneti daca aceasta perioada de lucru in strainatate va fi luata in considerare ca vechime la pensie. De asemenea doreste sa stie daca va beneficia de pensie din partea statului austriac.
Va multumesc!