avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate stabilo

Activitate stabilo

Răspuns la discuția Acord
Pentru ca nu a platit cota parte aferenta pentru asta ma simt prejudiciat si pentru ca s-a racordat fara acordul meu.
Discuție Acord
As dori sa-mi explicati ce pot sa fac acum cand vecinul meu s-a racordat la teava de gaze fara acordul meu depunand la dosar o declaratie notariala pe proprie raspundere refuzand sa-mi plateasca cota parte. Mentionez ca pentru a face dovada ca sunt coproprietar nu am decat adeverentele de la investitori initiali prin care recunosc ca au primit de la mine cota parte aferenta conductei a carei contravaloare au suportat-o initial.

Am semnat la munca un act aditional prin care angajatului ii revine obligatia ca pe parcursul executari contractului sau dupa incetarea acestuia pe o perioada de cel putin 1 an sa nu mai presteze alte activitati la firme concurente de pe raza judetului.In caz contrar angajatorul va trece la recuperarea prejudiciului. Deasemenea se arata ca prezentul actsa fie guvernat de un pact comisoriu de grad IV.
Se arata ca actul intra in vigoare de la data semnarii de catre parti dar actul primit de mine nu are data.Ma intereseaza daca un asemenea act e valabil si ce pot face pentru anularea lui.