avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord

As dori sa-mi explicati ce pot sa fac acum cand vecinul meu s-a racordat la teava de gaze fara acordul meu depunand la dosar o declaratie notariala pe proprie raspundere refuzand sa-mi plateasca cota parte. Mentionez ca pentru a face dovada ca sunt coproprietar nu am decat adeverentele de la investitori initiali prin care recunosc ca au primit de la mine cota parte aferenta conductei a carei contravaloare au suportat-o initial.

Cel mai recent răspuns: stabilo , utilizator 18:20, 25 Iulie 2011
si dvs de ce va simtiti prejudiciat? ca s-a racordat fara a avea acordul dvs?
Pentru ca nu a platit cota parte aferenta pentru asta ma simt prejudiciat si pentru ca s-a racordat fara acordul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsificata dpasztor dpasztor Primaria a pretins acordul scris al tuturor coproprietarilor de drum pentru amplasarea unei tevi de gaz subterana. Doi dintre vecinii mei au obtinut ... (vezi toată discuția)
Racordare la teava de gaz loredanatalpai loredanatalpai Stau intr-un bloc cu 8 etaje. Pana in prezent sunt racordati la o conducta de gaz 3 apartamente. Prima data s-a racordat un aparatment de la parter, iar apoi ... (vezi toată discuția)
Despagubire investitori initial coloana gaze raducanu george daniel raducanu george daniel Buna ziua, In anul 2016 un vecin a dezvoltat reteaua de gaz pe o lungime de 313 m, cu PE 90,00 mm, din coloana principala cu PE110mm, prin cofinantare cu ... (vezi toată discuția)