avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Semnatura falsificata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Semnatura falsificata

Primaria a pretins acordul scris al tuturor coproprietarilor de drum pentru amplasarea unei tevi de gaz subterana.
Doi dintre vecinii mei au obtinut autorizatie fara acordul meu, iar eu doresc sa extind aceasta teava care apartine companiei de distributie a gazelor naturare E-On Gaz, insa unul dintre acesti vecini nu doreste sa imi dea acordul pentru amplasarea tevii in subteranului drumului. Banuiala mea e ca autorizatia obtinuta de ei are la baza semnatura mea falsificata. Ce e de facut in cazul in care banuielile mele legate de falsificarea semnaturii se adeveresc?
Mentionez ca in perioada in care vecinii mei au obtinul aceasta autorizatie primaria cerea acordul in scris, iar in acest moment primaria pretinde acordul notarial.
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 09:59, 14 Martie 2009
Plangere penala.
Sunteti destul de confuz in descrierea situatiei. Nu se fac tevi de gaz individuale pentru fiecare casa in parte, gazul se aduce o singura data pe o strada si apoi fiecare proprietar riveran se branseaza la teava comuna.
Sau Primaria a introdus o teava de gaz pe strada dvs. si atunci aveti tot dreptul sa va racordati la ea, facand demersuri la Eon, sau din contra, anumiti vecini de pe strada au platit pentru ca aceasta teava de gaz sa fie introdusa de Eon gaz, dvs. nu ati facut parte din acel grup care repet, a platit pentru introducerea gazului pe strada, si acum doriti sa va racordati la bransamentul lor. In acest caz dvs. trebuie sa le platiti cota parte din cheltuielile de introducere a tevii de gaz pe strada dvs. Primaria nu prea vad ce cauta in aceasta discutie, furnizorul de gaze este Eon gaz.
D-na Persa, Teava este in proprietatea E on gaz eu am toate aprobarile de la E on gaz, insa pentru executia extinderii conductei e nevoie de autorizatia primariei (aici e problema) nu la gaz eu am acceptul Eon-ului dar primaria mi-a cerut acceptul notarial al tuturor coproprietarilor de drum pentru extinderea conductei deci pentru ca sa sap in acea proprietate care este comuna trebuie sa fie toti deacord , chiar si cei care au gaz in acest moment. Deci sa fiu clar inteles e vorba de amplasarea tevii respective pe proprietatea comuna in nici un caz acceptul de a ma lega la teava de gaz existenta care e a E on ului .
In cazul acesta trebuie sa incepeti prin a avea o discutie serioasa cu cei doi vecini care acum va refuza acordul, dar care au obtinut autorizatia de constructie pentru teava de gaz fara semnatura dvs., si sa le puneti in vedere ca fac un abuz refuzandu-va dreptul de a va instala gaz, intrucat nu le afectati cu nimic dreptul de proprietate si de folosinta asupra drumului comun, astfel ca dvs. puteti sa obtineti si obligarea lor prin instanta la emiterea acelui acord necesar pentru autorizatia de la primarie. In plus, spuneti-le si ca sunteti foarte stresat din cauza refuzului lor si ca doriti sa faceti verificari insistente vis-a-vis de dosarul lor de la primarie pentru obtinerea autorizatiei, avand in vedere ca dvs. nu ati semnat niciodata acordul, astfel ca ati dedus ca ei v-au falsificat semnatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)
Noul cod civil 2014 - drum servitute - acces extindere retea gaz luk2011 luk2011 Pentru a ma putea racorda la reteaua de gaze , am nevoie de acceptul vecinilor proprietarii unui drum privat , drum de pe care s-ar face extinderea de retea ... (vezi toată discuția)
Am autorizație de demolare dar e.on nu-mi permite să renunț la conducta de gaz de care nu mai am nevoie. cum pot rezolva situația? Dan Subtire Dan Subtire Pe peretele lateral al unui imobil pe care l-am achizitionat in urma cu doi ani,se afla amplasata o conducta de gaz.Aceasta conducta s-a construit pe ... (vezi toată discuția)