avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate SONIAGET

Activitate SONIAGET

Răspuns la discuția contestatie executare silita
Dosarul de executare silita a ramas in nelucrare timp de 6 luni de zile dupa care a intervenit perimarea, fapt comunicat de executorul judecatoresc. In prezent eu sunt somer si practic nu a avut ce sa execute, nu detin nimic numai pe numele meu ci si a sotului.
Răspuns la discuția contestatie executare silita
Cred ca m-am exprimat gresit:; dupa ce am facut recurs la incheierea data de judecatorie prin care mi s-a respins suspendarea la executare silita, intre timp s-a perimat executarea silita inceputa fapt comunicat de executorul judecatoresc.La termenul stabilit de tribunal, am trimis o adresa prin care instanta sa constate perimarea executarii silite si lipsa de obiect pentru recursul inaintat de mine anterior datei de perimare a executarii.Am solicitat si restituirea cautiunii depuse la dosarul de contestatie. Nu inteleg de ce instanta imi comunica repunerea pe rol a cauzei in baza art.151 c.p.civ. si ce se va intimpla daca nu achit taxa de timbru solicitata si cum imi pot recupera banii? Cu
Buna ziua! Am primit o somatie de executare silita la care am facut contestatie in termen pentru suspendare executare silita. Hutarirea data de instanta a fost respingerea solicitarii mele. Am facut recurs la hotarire, dar intre timp, executarea silita inceputa s-a perimat.La termenul fixat de tribunal, am atasat la intimpinarea facuta, p.v. al executorului de perimare a executarii, aratind ca nu mai exista obiectul recursului si solicitind restituirea cautiunii depuse la dosarul de contestatie.Instanta a hotarit repunerea pe rol a actiunii in baza art.151 C.P.C. solicitindu-mi sa achit taxa de timbru. Eu nu doresc sa continui acest demers, ci sa-mi recuperez banii.Ce se poate face in acest caz? cu multumiri.