Lucrez la un salon de infrumusetare care nu mai are profit de ceva luni si incepe se se duca in jos de tot! Locul unde stam este inchiriat. In urma cu 2 luni am primit prin posta la adresa sediului (salonul) o scrisoare trimisa de carte proprietar in care o anunta pe sefa mea ca pana la data de 1 august 2010 trebuie sa elibereze spatiul inchiriat.
Dupa aceasta scrisoare am discutat cu sefa si mi-a zis ca nu e cazul sa imi fac probleme nici eu nici colegele mele ( fiind doar 3 angajate).
Acum dupa acele 2 luni care au trecut, am ajuns sa aflu cu o saptamana si putin in urma , ca salonul se va inhide in august pentru renovare.
Coincidenta face ca data inchiderii pt renovare este exact aceiasi cu cea a evacuarii primita in scriosare. iar azi 29 .07.2010 ne-a zis sa ii predam si cheile care le detinem. sub pretextul ca vor avea nevoie cei din echipa de renovare sa intre in salon sa lucreze
Si sa nu omit ca salariile nu ni le-a mai dat la timp si pe bucati iar acum ajunse la capat de drum ne da cica concediu pe perioada renovarii dar fara sa se achite de salarii.
CE MA SFATUITI SA FAC? SUNT FOARTE DEZAMAGITA SI SUPARATA SI NU AS VREA SA FIU LUATA PRIN SURPRINDERE DACA CUMVA NU VOI MAI AVEA UNDE SA MA INTORC LA MUNCA!