avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Activitate vasile paulina

Activitate vasile paulina

Răspuns la discuția Gravida in somaj
Multumesc mult! M-am linistit acum. Pot sa ma angajez in forta. Sanatate si numai bine!
Va multumesc pentru raspunsurile deosebit de prompte! Mai am o nelamurire si cu asta ati scapat de mine. In timp ce scriam pe forum, un angajator (ce-i drept, prieten) mi-a raspuns la cererea de angajare si deci, ma pot angaja de acum, eu mai avand 2 luni de somaj. Facilitatea pe care o are ca a angajator, aceea de a nu mai plati darile pentru mine timp de 6 luni, pentru ca ma angajeaza din somaj, nu ma va afecta cand se va lua in calcul cotizatiile din urma, cand voi depune cererea pentru CCC? Neplatindu-mi angajatorul darile, nu se considera ca am avut intrerupere, desi eu am lucrat?
Va multumesc mult! Dar nu voi avea nici o problema daca voi fi iar in somaj, destul de repede de la terminarea primei perioade?
Da, am incercat dar nu pot decat prin doi doctori. Si nu stiu daca imi fi luat in considerare faptul ca in plin medical plec de la un doctor si ma duc la altul.
Da, dar as avea nevoie de 5 luni de medical. Nimeni nu-mi da atat! Multumesc pentru interes.
Autoritatea poate fi primaria de care apartin? Sau daca inchei dupa perioada somajului un contract de asigurari sociale, ma ajuta? Va multumesc pentru raspunsul prompt.
Buna ziua!
As dori sa ma ajutati cu un sfat. Sunt insarcinata in 2 luni, somera si mai am 2 luni de somaj. Care ar fi posibilitatile sa beneficiez de concediul pentru cresterea copilului? Mentionez ca am incercat sa obtin concediu medical pentru a prelungi somajul, dar nu pot obtine atat de multe concedii pana nasc. Ce posibilitati am? In situatia mea, se poate prelungi somajul, avand in vedere ca nici un angajator nu ma va angaja, fiind insarcinata? Va multumesc!