avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate anastasia14

Activitate anastasia14

Răspuns la discuția Salarizare
Va rog sa imi spuneti care este legea care precizeaza aceasta.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Salarizare
Cu primul copil am stat intre 2006-2008, iar cu al doilea intre 2011-2013.
Discuție Salarizare
Buna ziua,
Lucrez in invatamant din 1999, la 1 septembrie 2018 am 18 ani vechime. Am stat pe rand cate 2 ani cu fiecare dintre cei doi copii pe care ii am. As dori sa imi spuneti daca la incdrarea mea se iau in calcul cei 4 ani de concediu CIC ? Care sunt grilele de salarizare in invatamant care sunt actuale in acest moment?.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Incadrare invatamant
Va multumesc!
Răspuns la discuția Incadrare invatamant
M-au informat ca datorita faptului ca nu am terminat specialitatea ,,Pedagogia invatamantului primar și precolar ,, , ar trebui sa fiu incadrata ca si institutor și nu ca profesor invatamant primar.
Buna ziua,
Am absolvit un liceu teoretic, apoi Colegiul de institutori in anul 1999. In anul 2000 am continuat studiile la Facultatea de Litere, specializarea romana -franceza, absolvita cu licenta. Conform unui ordin din 2010 mi-a fost schimbata functia in profesor invatamant primar. Azi mi s-a spus de la noua scoala ca nu este corect, eu nu ar trebui sa fiu incadrata ca profesor. Va rog sa ma lamuriti. Va multumesc!
Buna seara,
As dori sa imi spuneti daca exista o limita , un numar de salariati , care pot fi incetati cu art. 31. alin 3; adica as avea voie sa inchei asa doar un numar limitat de persoane...?
Răspuns la discuția Contractul colectiv de munca
Multumesc frumos.
Buna ziua,
Daca avem mai mult de 21 angajati, mai este obligatoriu sa intocmim contract colectiv de munca?
Va multumesc.
Buna ziua,
As dori sa stiu care este procedura de urmat dupa ce se schimba sediu social al unei societati.
Noi am scimbat sediul social din judetul Hunedoara in judetul Arad;
Unde va trebui sa ducem noile documente ?
Va multumim.