avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca , art. 31 alin. 3
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca , art. 31 alin. 3

Buna seara,
As dori sa imi spuneti daca exista o limita , un numar de salariati , care pot fi incetati cu art. 31. alin 3; adica as avea voie sa inchei asa doar un numar limitat de persoane...?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 23 Iunie 2015
Nu exista niciun text de lege care sa limiteze numarul de incetari ale c.i.m. in perioada de proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare demisie in perioada de proba nataliaz nataliaz Buna as avea nevoie de putin ajutor intr-o problema legata de demisie in perioada de proba. Ma aflu in perioada de proba de 90 zile avand cim pe perioada ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba IleanaHermann IleanaHermann Buna seara, sunt in perioada de proba de 30 zile si as dori sa stiu daca in acest timp imi dau demisia, trebuie sa stau in preaviz. (Contractul ce l-am semnat ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal miruna82 miruna82 Buna ziua, Referitor la data incetarii contractului si data transmiterii acesteia in REVISAL, stiu ca parerile sunt impartite... dar.. data incetarii ... (vezi toată discuția)