avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere REVISAL

Buna ziua,
Referitor la data incetarii contractului si data transmiterii acesteia in REVISAL, stiu ca parerile sunt impartite... dar.. data incetarii contractului este:
1. ultima zi de lucru a salariatului
sau
2. prima zi in care salariatul nu mai lucreaza la firma respectiva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 22 Mai 2014
exista doua date;data sfarsit contract, aceasta fiind ultima zi prestata si data incetarii contractului,care este ziua urmatoare datei sfarsit, aceasta fiind si data la care trebuie comunicat in Revisal;
Multumesc pentru raspunsul clar.
De unde ati scos ca data incetarii c.i.m. este ziua urmatoare celei din urma zi lucrate? Care este textul de lege care se refera la asa ceva?
Exact ce spuneam si ce stiam.. ca parerile sunt impartite :)
Va rog argumentati cu textul legii. Multumesc
Daca exista un text legal in aceasta privinta , atunci nu mai puneam aceasta intrebare.

Cu ce articol incetaeza c.i.m.?

Alte discuții în legătură

Preaviz mmus mmus Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: daca demisia este inrgistrata cu data de 28.10, in c.i.m. este trecuta perioada de ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare cim alexandra24 alexandra24 Buna ziua,am un salariat care a facut cerere cfp cu data de 31.10 pana la 02.11.,decizia de incetare a suspendarii o voi face cu data de 03.11(prima zi ... (vezi toată discuția)
Se plateste ultima zi la un contract pe durata determinata? (si implicit subventia cf lg72/2007) carmenbucur carmenbucur Va prezint urmatorul caz: este vorba de o conventie in baza legii72/2007 ( elevi si studenti care lucreaza pe perioada vacantei si primesc 50% din ... (vezi toată discuția)