Buna
as avea nevoie de putin ajutor intr-o problema legata de demisie in perioada de proba.
Ma aflu in perioada de proba de 90 zile avand cim pe perioada nedeterminata. Am anuntat angajatorul verbal inca din 13 iulie ca nu doresc continuarea perioadei de proba si incepand cu data de 27 iulie nu vou mai veni.Ultima zi de lucru urmand sa fie 25 .07.2015.
In acest scop am trimis azi 22.07.2015 o notificare prin email in care solicitam incetarea cim in conformitate cu art 31 aliniat 3 din Codul muncii.
Azi angajatorul mi-a adus o notificare scrisa cu nr x/ 20.07.2015 prin care mi se aduce la cunostiinta incetarea cim conform articolului 31 alim 3.
Data emiterii e cea de azi,22.07.2015 iar data pt luat la cunostiinta e 25.07.2015
Am fost pusa sa semnez de luare la cunostiinta acesta notificare.De asemenea am mai semnat ceva ce vrea sa fie evidenta pt plata salariala, dar nu mi-a fost in clar ce. Era un document in Excel cu multe coloane si cifre ingramadite pe o foaie A4.
E ok aceasta notificare avand 3 date diferite si in care nu se specifica data incetarii cim?
Care ar fi conform acestei notificari data de incetare a cim, nefiind specificata o data exacta?
Buna ziua,o intrebare asemanatoare a-m si eu.O persoana aflata in somaj,a gasit de lucru l-a o firma,cu contract pe trei luni, perioada determinata.Somajul a fost suspendat,dar persoana nu s-a putut acomoda cu cerintele postului.Ce poate face pentru a reveni la somaj.O zi buna.
Concediere
eu12
Buna ziua, m-am angajat pe data de 14.11 cand am semnat un contract pe perioada nedeterminata. Acum imi spun ca trebuie sa plec din firma ca nu merg vanzarile, ... (vezi toată discuția)