avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate creationsky

Activitate creationsky

athe a scris:

banca nu poate executa silit niciun bun mobil sau imobil pe care nu il detineti in proprietate.stiu si ei asta dar merg pe intimidare.

Multumesc pentru raspuns!!
Inca ceva, eu nu o sa pot plati mai multa vreme rata totala, :sorry: ce poate banca sa faca in acest caz ?
Poate banca sa imi ceara suma totala creditata, pe care sigur nu o sa o pot plati, care sunt consecintele?

Multumesc!!
Buna ziua

Am luat un credit de 35000 euro de la RBS in 2008, pe o perioada de 10 ani. In iunie 2009 mi-am pierdut locul de munca, dupa care am avut timp de 6 luni asigurarea de somaj, pana in Decembrie 2009.
Pana in momentul de fata nu am gasit o posbilitate de plata a ratei totala aceasta fiind prea mare, 500 euro / luna, desi am platit lunar din aprilie cate 100 euro.
Banca a propus reesalonare, insa pentru asta trebuia achitarea restantei totale, care in acel moment era de 2500 euro.
Nu am nici o posibilitate de achitare nici a ratei totale, nici a restantelor, numai o rata mai mica as putea. Acestia m-au informat in ultimul mail, ca vor trece la procedurile de executare legala daca nu achit suma restanta in totalitate.
Va rog sa imi spuneti daca banca poate executa casa parintilor, acolo am adresa de domiciliu, eu sunt plecata din tara, si nu am nimic pe numele meu.

Multumesc din suflet