avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită restanta de 7 luni la credit de nevoie peronale
Discuție deschisă în Executare silită

restanta de 7 luni la credit de nevoie peronale

Buna ziua

Am luat un credit de 35000 euro de la RBS in 2008, pe o perioada de 10 ani. In iunie 2009 mi-am pierdut locul de munca, dupa care am avut timp de 6 luni asigurarea de somaj, pana in Decembrie 2009.
Pana in momentul de fata nu am gasit o posbilitate de plata a ratei totala aceasta fiind prea mare, 500 euro / luna, desi am platit lunar din aprilie cate 100 euro.
Banca a propus reesalonare, insa pentru asta trebuia achitarea restantei totale, care in acel moment era de 2500 euro.
Nu am nici o posibilitate de achitare nici a ratei totale, nici a restantelor, numai o rata mai mica as putea. Acestia m-au informat in ultimul mail, ca vor trece la procedurile de executare legala daca nu achit suma restanta in totalitate.
Va rog sa imi spuneti daca banca poate executa casa parintilor, acolo am adresa de domiciliu, eu sunt plecata din tara, si nu am nimic pe numele meu.


Multumesc din suflet


Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:01, 2 August 2010
banca nu poate executa silit niciun bun mobil sau imobil pe care nu il detineti in proprietate.stiu si ei asta dar merg pe intimidare.
athe a scris:

banca nu poate executa silit niciun bun mobil sau imobil pe care nu il detineti in proprietate.stiu si ei asta dar merg pe intimidare.



Multumesc pentru raspuns!!
Inca ceva, eu nu o sa pot plati mai multa vreme rata totala, :sorry: ce poate banca sa faca in acest caz ?
Poate banca sa imi ceara suma totala creditata, pe care sigur nu o sa o pot plati, care sunt consecintele?

Multumesc!!
de cerut, pot sa ceara, dar daca nu aveti de unde da, executa silit veniturile si /sau bunurile dvs. poate acum nu aveti bunuri, dar poate veti mosteni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita prin proprire danarr danarr am un credit la banca,am platit lunar rata,dar in ultimele luni am depus o suma mai mica decat rata.Azi am fost sunata de la servici si mi s-a spus ca au ... (vezi toată discuția)
Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Restante credite andreiatm andreiatm Buna ziua, am nevoie de o precizare am 3 credite de nevoi personale la 3 banci diferite contractate in 2008.la toate aceste credite am achitat ratele pana in ... (vezi toată discuția)