avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate GRAM HANS HELMUT

Activitate GRAM HANS HELMUT

Răspuns la discuția pensie de invaliditate M.A.N.
Nu am crezut ca imi foloseste la ceva documentul respectiv , si nu ma gandeam ca e posibil sa intentezi proces pentru asa ceva . Si a fost si ceva necunoastere a legislaturii ( si putina prostie din partea mea ! ) Si oricum atunci viata era inca de suportat . La pensionare am iesit cu 6 boli , principala fiind cea contractata in armata , adica astm bronsic . Oricum , va rog spuneti-mi daca pot face ceva in sensul obtinerii acestei pensii suplimentare
Am 50 de ani . de 14 sunt in pensie de boala ( astm bronsic ) si multe altele , si detin u n act prin care pot dovedi ca am contactat boala " in timpul si din cauza indeplinirii stagiului militar " . Am fost clasat si lasat la vatra dupa 6 luni de armata , am pensie de invaliditate gr.2 , si pensie de handicap gr. 2 . IMi e din ce in ce mai greu sa ma descurc cu acesti bani ( in total 670 lei ) , si as vrea sa stiu daca exista o lege care sa-mi permita sa dau M.Ap. N. in judecata pentru a obtine o pensie , care cred eu ca mi s-ar cuveni , dupa 30 de ani de suferinta , din cauza efectuarii stagiului militar . Va multumesc